Puistopäivä, työt alkaa ravintolassa ja näin viimeinkin Eiffel tornin.

Mut löytää muista someista:
insta: https://instagram.com/unelmoin
disney insta: https://www.instagram.com/dlptales/
tiktok: unelmoinn
goodreads: https://www.goodreads.com/Zuzky
Toinen kanava: https://www.youtube.com/c/hallasign14

musiikki: Lights by Sappheiros https://soundcloud.com/sappheirosmusic
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0
Free Download / Stream: https://bit.ly/LightsSappheiros
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/-lbbHQbZNKg

3 Vastausta

 1. Hannamarya

  Hienoa, ole ylpeä Disney-fani ja kanna fanittamista intohimolla! Se, että kyllästyykö johonkin vai ei, on sinun oma asiasi. 
  Muutenkin hyvä nähdä sun kuulumisia, ja kyllä tässä itsekin on fiiliksissä kun katsoo näitä paraateja. Toi frozen muki on kyll todi hiano! Mietin pitäiskö itsekin ostaa disney storesta yks toinen frozen muki vaikk mull on Belle muki, mitä käytän koko ajan.
  Voimia ja jaksamista! Sinä pystyt tähän

 2. sarairina

  Kaks asiaa. Kyllä sä sen ranskan opit. 🙂 Olin Tanskassa 4 vuotta opiskelemassa ja ekat tunnit oli tosi vaikeita ku ne oli tanskaks (ja englanniks) mut kyl mä sit hitaasti, mutta varmasti opin tanskan kieltä jopa vaan kuuntelemalla. Jos oisin oikeesti alkanu opiskeleen sitä siellä, oisin sen varmaan oppinu, et sulla on jo hyvä pohja, et käyt niillä tunneilla. (opiskelin siis korean kieltä Tanskassa) Nyt, ku mulla on Duolingo, opiskelen tanskaa, ja osaan jo jopa puhuu vähän.

  Toinen asia: Samaistun tohon et ku kuulee äidinkieltä. Mä rakastan Tanskaa ja mulla on ikävä sitä ja haluun takasi, mutta ku olin siellä sen 4 vuotta, kuulin suomen kieltä ehkä pari kertaa, jopa kerran meiän koulussa, ja aina tuli sellai "oi miten ihana on ymmärtää" se oli kyl niin kiva. Mut minä ja mun bestis, joka on tanskalainen, puhuttiin englantia keskenämme nii mun englantiki on tullu paljo paremmaks. Also, se kyl kans puhu mulle tanskaa, ja vietin kauheesti aikaa sen perheen kaa, nii olin tanskan kielen ympäröimänä usein.

  Kyl sä opit. 🙂

Jätä kommentti