Eka viikko kun oikeesti melkein katoin lentolippuja takasin Suomeen. Ja kävin kattomassa Frozen 2 ranskaksi!

Mut löytää muista someista:
insta: https://instagram.com/unelmoin
disney insta: https://www.instagram.com/dlptales/
tiktok: unelmoinn
goodreads: https://www.goodreads.com/Zuzky
Toinen kanava: https://www.youtube.com/c/hallasign14

5 Vastausta

 1. E M

  Kädenreiät ei oo suomalainen keksintö 😀 Ikeaski oli ne ennen, mut ei oo enää siks koska kaikis muis mais palautettii ne lakanat ku luultii et ne on viallisii 😀 Kuulin tän ikeasta 😀

 2. MixPelaaja

  Älä nyt hyvä ihminen luovuta tollasen asian takia sun unelmaa. Siinä kestää että kielen oppii. Se ope ei ole reilu tai kukaan et olettavat että opitte kielen noin nopeasti. Ei sitä kannata ottaa kaikkee itteensä jos joku sanoo jotain. Nauti kun saat asua pariisissa joka on rakkauden kaupunki ja siisti mesta.

 3. annineeen

  Inhottavaa tollanen. Oot kumminki tehny parhaas että opit ranskaa ja luulis niiden tajuuvan sen. Ymmärtäisin tilanteen jos meidän naapurimaa ois Ranska ja meidän oma kieli muistuttais ranskaa mut suomi on täysin eri asia. Luulis niiden tajuuvan että oot yrittäny parhaas. Toivotaan et tilanne kääntyy viel paremmaks ⭐

 4. Veera T

  Kahdessa kuukaudessakin voi oppia kieltä tosi paljon, kun on erikseen kurssi, työpaikka ja oikeankielinen ympäristö. Oothan säkin kuitenkin kehittynyt ranskassa aika pitkälle verrattuna lähtötasoon? Vaikka eihän sekään tietty auta siinä vaiheessa, jos joku vaatii osaamaan vielä enempi….

  Todella monet vuorotyöläiset kuitenkin haluaa viikonloppuja vapaaksi eli ei mun mielestä mikään ihme, että niitä annetaan vapaaksi myös pyytämättä. Itsekin tosin tykkäsin enempi arkivapaista, koska silloin on rauhallisempaa.

  En muuten ollut tiennyt, että on Paavo Pesusieni -musikaali! Tykkäsin sarjasta joskus ihan sikana ja klipin perusteella näytti, että se olisi saatu tosi hyvin siirrettyä lavalle.

 5. Antti Immonen

  Haluun kokeilla kyllä hakemista tonne ens kesänä kesätöihin näin ranskan pääaineopiskelijana Helsingin yliopistosta.:-) Ja en mäkään todellakaan osaa vielä täydellistä ranskaa vaikka meillä on tuolla yliopistolla korkee taso kielen kanssa opinnoissa.:-)

Jätä kommentti