Huhhu, olipas sekanen video mut tulipahan tehtyä.

Lisätietoa aseksuaalisuudesta löytyy mm. https://www.asexuality.org/
https://fi.wikipedia.org/wiki/Aseksuaalisuus

Mut löytää muista someista:
insta: https://instagram.com/_ssusanna/
snapchat: zuzky
goodreads: https://www.goodreads.com/Zuzky
Facebook ryhmä: https://www.facebook.com/groups/882854351856844
Toinen kanava: https://www.youtube.com/c/hallasign14

9 Vastausta

 1. TheInternet Sucks

  Kai mäkin oon semmonen kun mua ei kiinnosta seksi kuin hyvin harvoin ja saman ihmisen kanssa ei montaa kertaa. Seksi on myös mun mielikuvissa aina parempaa kuin mitä todellisuudessa. Se ei vaan mulle ole semmonen perustarve että jaksaisin lähtee etsimään seksikumppania.

 2. Pikkulintu

  Mä oon tosi nuori mutta musta tuntuu että oon a seksuaali koska mulla on just jotain semmosta läheisyyden kaipuuta ja nii. Mutta romanttisesti olen hetero

 3. Jenny Tuomela

  Luulin joskus ittreni bi iks, koska en ollu lukenu mistään muunsukupuolisista yms. Viime kesänä tajusin et hei mitä välii sukupuolel on? Ihmiset on ihmisiä. Oon ite muunsukupuolinen panseksuaali ja oon onnellinen, että mua alko kiinnostaa kaikki tänmöset asiat.

 4. Kotifilosofi

  Tuntuu että aseksuaalina on tosi helppo sekottaa bi/panseksuaalisuus ja aseksuaalisuus toisiinsa (allekirjoittaneellekin kävi näin). Jos ei ole kuullut termiä aseksuaalisuus, niin käytännössähän se voi tuntua siltä että "tykkään kaikista yhtä paljon" – varsinkin jossei kuitenkaan ole aromanttinen. Moni ei edes tiedä, että aseksuaalisuus on vaihtoehto, ei ole pakko olla seksuaalisesti kehenkään suuntautunut tai sopia minkään sellaista kuvaavan nimikkeen alle. Tärkeä video siis 🙂

 5. AHS

  Viimeks kommentoin 10kuukautta sitten, kun luulin olevani panseksuaali 😀 No, oon biseksuaali! Mä tulin kaapista ulos mun ystäville viime (2018) syksynä.

Jätä kommentti