VIDEO SISÄLTÄÄ SPOILEREITA!! Kannattaa siis ensin käydä katsomassa elokuva. Itse näin elokuvan toiseen kertaan ja Malla ensimmäisen kerran.

Mut löytää muista someista:
insta: https://instagram.com/_ssusanna/
snapchat: zuzky
twitter: https://twitter.com/zuzky

6 Vastausta

  1. Marianne

    SPOILEREITA: Joo se Valion näyttelijä Ezra oli aivan huippu. Mä menin ihan lankaan siinä, että luulin obskuuriksi sitä pikkutyttöä, enkä Valiota. Ja puhumattakaan siitä Percival Vaka – Grindelwald -käänteestä. J. K Rowling onnistui taas harhauttamaan! Dumbledorea ja Grindelwaldia odotan innolla seuraavista elokuvista, nyt kun tiedetään jo kummankin näyttelijät (Jude Law ja Johnny Depp). Mutta tämä leffa osoittautui yllättävän hauskaksi. Ensinnäkin se haisku!!! Toisekseen Jacob! Ja se on tosi hyvä hahmonakin, tavallinen leipuri, joka sotkeentuu taianomaisiin tapahtumiin. Sellainen vihje, että kannattaa seurata Broad Strokes Productions -kanavaa. Niillä on kaksi aivan upeaa faneille tehtyä lyhytelokuvaa ja muutakin Harry Potteriin liittyvää. https://www.youtube.com/watch?v=1RVMyEnRvpk&lc=z121fnwwpnv4yjnre04ccrsqxvvgelljdt00k.1492635533534413 tuossa on hieno video Harry Potterin kantavista teemoista.

    Itse suosittelen heidän kahdesta lyhytelokuvastaan erityisesti "Severus Snape and The Marauders", joka on uudempi. https://www.youtube.com/watch?v=EmsntGGjxiw&t=929s Itse katoin tuon Severus Kalkaroksesta kertovan filmin useaan kertaan ja tuntui, että kokemus vain parani, kun katsoin sen version jossa oli näyttelijöiden reaktiot mukana. 😀

    Ja nyt erityisesti kohta ajankohtaiseksi Ihmeotuksien myötä tuleva "The Greater Good – Harry Potter – Dumbledore and Grindelwald" https://www.youtube.com/watch?v=EmsntGGjxiw&t=929s Vaikka seuraavaa Ihmeotukset -elokuvaa odotellessa voi katsoa.

Jätä kommentti