Muutaman tunnin visiitti Pariisiin ja Frozen sesongin alku Disneyland Pariisissa.

Mut löytää muista someista:
insta: https://instagram.com/unelmoin
disney insta: https://www.instagram.com/dlptales/
tiktok: unelmoinn
goodreads: https://www.goodreads.com/Zuzky
Toinen kanava: https://www.youtube.com/c/hallasign14

8 Vastausta

 1. Dearrwah n

  Kokeile joskus tehdä niin, että käsket joidenkin hahmojen sanoa "Terveisiä suomeen!" ja teet siitä jonkun videokoosteen, se olisi todella hauskaa! Tai sun ulkomaalaisten ystävien kanssa suomalaisten herkkujen maisteluvideon

 2. Hannamarya

  Oi! Tapasit Liisan ja Hatuntekijän! Millainen kokemus oli heidän tapaaminen? Plus rakastan sormustas. En muista aikasemmin nähneeni sitä mutta nyt huomasin ja on tosi hieno!

  Itselle jäi päällimmäisenä fiiliksenä tosta frozen paraatista, että odotin ett paraati olis ollu pidempi. Tyyliin Annalla olis ollu oma float, Olafilla yks, Kristofill ja Svenillä yks ja mitä ny kaikkee frozen paraatiin olis voinu laittaa muuta kuin vain yks float ja tanssijoita.

 3. Antti 1994

  Kuulostaapa kauheelta natsismilta toi ranskan opiskelu tossa Learning programmessa.:-D Vähän kuin ranskan yliopisto-opiskelu Helsingin yliopistossa.:-)

 4. Winry Rockbell

  Eikö tuo putki pitäisi korjata heti. Mä heräsin kerran yöllä neljältä ja ihmettelin mitä suhinaa kylppäristä kuuluu. No seinällä oleva kuumavesi/kuivatusputki vuoti vettä. Pytty ja lattiat oli  aivan litimärkiä. Jouduin soittamaan isännöitsijälle. Ei vastannut, joten jätin vastaajaviestin. Hän soitti kohta puoliunessa takaisin, että kutsuu heti huoltomiehen. Sekään ei osannut muuta kuin katkaista vedentulon siihen putkeen. Seuraavalla viikolla kävi putkimies korjaamassa.

Jätä kommentti