Ajatuksia LeFou/Töppö hahmoon liittyvästä kohusta liittyen uuteen Kaunotar ja hirviö elokuvaan.

Mut löytää muista someista:
insta: https://instagram.com/_ssusanna/
snapchat: zuzky
twitter: https://twitter.com/zuzky
Toinen kanava: https://www.youtube.com/c/hallasign14

8 Vastausta

 1. Ersteri Mä

  Mä en ollu kuullu tästä kohusta aikaisemmin ja tää homous tuli mulle yllätyksenä elokuvaa katsoessani. Mutta musta se oli ihana juonenkäänne. Piristävää!

 2. Koira

  Ihmettelit videolla, että eikö Töpön homous ollut ilmiselvää jo siitä animaatiosta. No eipä ole ikinä käynyt mielessäkään vaikka elokuvan olen nähnyt noin "miljoona" kertaa. Aikamoista ylianalysointia mielestäni, jos on moista pystynyt kehittelemään. Töppö on Gastonin hölmö kätyri, joka ihailee kyllä Gastonia – siinä missä koko muukin kapakan äijäväki. Kommeteissa vielä kerroit, että hahmon näyttelijän mukaan homoutta ei ollut tuon uudenkaan elokuvan alkuperäsessä käsikirjotuksessa vaan se oli jotenkin siinä kuvauksissa kehittynyt… Joten ei, sitä ei ole siis aiemmin ollut!

  Isot, isot plussat kyllä Disneyn suuntaan tästä homohahmon lisäyksestä sinänsä! Toivottavasti moista nähdään lisää. Itse en ole vielä(kään) tuota elokuvaa siis nähnyt, koska en pitänyt näkemistäni trailereista ollenkaan. 🙁 Hirviöstä on tehty niin ruma, etten kestä!! Ja tunnelma oli minusta "väärä" (eli erilainen kuin animaatiossa). Kaiken lisäksi vielä en pidä Emma Watsonista. Mutta nyt kun kuulin tästä pienestä lisäyksestä, niin kai se on pakko nähdä, aika ainutlaatuinen juttu Disneyltä kumminkin. 😀

 3. ほPanomalehtiも

  Mua se ei kiinnosta että jos Disney elokuvassa on homoseksuaalinen hahmo, mutta jos jotkut kukkahattutädit alkaa valittamaan siitä niin se haittaa mua.

Jätä kommentti