Moi ihanat! Pitkästä aikaa storytime tarinaa kertomassa. Aihe on tärkee ja ajankohtanen aina, muistetaan auttaa myös tuntemattomia. Ootko sä auttanut ikinä kadulla ihmistä? Muistetaan pysähtyä ja huomata apua tarvitsevat. Ihanaa kesän jatkoa teille! 🙂

Kiitos Super paljon, että katsot mun videoita ja oot mukana. Tuu mukaan myös instagramin puolelle, niin näät vielä enemmän mun elämää!

KIITOS KUN KATSOIT!

SEURAA MUA:
❥ INSTAGRAM: sonjuskani

OTA YHTEYTTÄ:
❥ EMAIL: [email protected]

Jos luit tänne asti, kerro ootko sä auttanut kadulla ketään ihmistä?

4 Vastausta

 1. Rosa-Maria Kivirinta

  Olin helsingis ja yks pappa tuli kysyy missä on yks kylä joka on 30km päässä helnsingiså ja yritin kysellä kaikkea siltä mutta ei muistanut niin soitin poliisin siihen ja se pappa oli ollut eksyksissä jo vähä aikaa

 2. Maips

  Mä olin mun iskällä mun sisarusten kanssa, niin mun iskä ja mun veli lähti lenkittämään koiraa, ne oli kävelly vähän matkaa ja joku vanha mummeli makas maassa semmosen Vähän niinku vanhain kodin eessä tai no se oli paikka mis hoidettiin vanhuksia. Koira kyllä innostu siitä ja rupes haukkumaan ja sillee mut mun iskä meni kysyy mikä sillä on. Se sano että se oli lähteny johonki Kauppaan tai johonki klo 6illalla ja sen piti olla siel mist se ny lähtikin klo 8 tai jtn. Kello oli vähän päälle 10 illalla kun se oli siel maassa. Sit mun iskä ja veli jotai puhu sen kanssa ja se sano että se kyllä se selvii ja että se varmaan haetaan siitä jossain vaiheessa. Mun iskä ja veli tuli kertoo siitä mulle ja muille ketä siinä nyt ees oli. Mä sanoin mun iskälle että tunnen yhen tyypin joka on töissä siinä paikas missä hoidetaan vanhuksia. Soitin sille tyypille ja kerroin siitä jutusta. Se sano et sen työt loppujo klo 15. Se sano että se voi ottaa yhteyttä jollekkin toiselle tyypille joka ois töissä siellä. Mä lähin mun iskän kanssa viemään sille juotavaa ja jotain syötävää… Sitku me oltiin kävelty vähän matkaa se mummeli tuli meitä vastaan mut se käänty koska joku huus sille jtn. Mut sit se pääs siihe vanhainkodin tyyppiseen paikkaan. Sit mä soitin sille mun tutulle ja sanoin et se pääs takas sinne paikkaan se sano että hyvä koska kukaan ei vastannu kun se soitti sinne mut sit me vaan lähettiin sieltä.

 3. Tonyz Gamer

  Ite kun olin kaupungissa niin sitten joku vissiin 50v mies kysy että haluunko ruokkii sorsia vastasin hänelle että en ehdi

  Miks mä edes kerroin tän ^_^

 4. mimmi isokääntä

  Kerran kadulla törmäsin nuoreen naiseen kuka oli iha hysteerinen ja itki. Pysähdyttiin ystävämme kanssa auttamaan. Kysyin heti ensimmäiseksi, että onko sulla paniikkikohtaus. Nainen vastasi, että on. Häntä oli siis haukuttu, ja oli saanut paniikkikohtauksen. Rauhoittelin häntä ja muistutin rauhallisesta hengittämisestä. Paniikkikohtaus meni ohi ja oli kiitollinen, että olimme pysähtyneet auttamaan. Jossakin vaiheessa tän naisen kaverit tuli paikalle ja Alko haukkumaan meitä ja huutamaan, että ei tää kuulu teille painukaa v….n. Ystävämme kanssa sanoimme vain, että yritettiin vain auttaa ei muuta. Kysyin suoraan kuka tästä porukasta oli naista haukkunut ja täten laukaissut naiselle Paniikkikohtauksen. Ja yksi mies sitten porukasta nauraen ivallisesti tunnusti. Ei kuulemma tarkoittanut pahaa, mutta nauroi vain ivallisesti naiselle. Olin todella vihainen tälle miehelle naisen puolesta. Lopulta sitten nää sen naisen "kaverit" jotka oli mulle ja mun ystäville vain huutanut lähtivät menemään tän naisen kanssa. Nainen kyllä vielä itse kiitti avusta. Eli tän tarinan opetus oli se että älä ikinä hauku ketään tai kuittaile toisen ulkonäöstä tai mistää. Et ehkä ajattele mitä kaikkea seurauksia tommosella huutelulla haukkumisella voi olla. Se voi laukaista paniikkikohtauksen, jättää traumat, aiheuttaa masennusta / mielenterveys ongelmia ja eihän se nyt kenestäkään kivaa ole. Mieti aina miltä itsestäsi tuntuisi. Kohtele muita, kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Tässä tilanteessa oli onni, että osuttiin paikalle. Tää nainen oli niin paniikissa ja shokissa, että ois voinut juosta vaikka auton alle tai käydä jotakin pahaa.

Jätä kommentti