Taas uuden videon parissa🖤 tällä kertaa vuorossa on… lasten pelottavat mielikuvituskaverit. Nää tarinat on karmivia ja jännittäviä!🆘

OSA 2: https://www.youtube.com/watch?v=XXFqAJWaSMM&t=181s

Kiitos Super paljon, että katsot mun videoita ja oot mukana. Tuu mukaan myös instagramin puolelle, niin näät vielä enemmän mun elämää! ❤️

KIITOS KUN KATSOIT!

SEURAA MUA:
❥ INSTAGRAM: sonjuskani

OTA YHTEYTTÄ:
❥ EMAIL: [email protected]

Usein kysytyt:
– Nimi: Sonja
– Asun helsingissä tyttöystäväni kanssa
– Omistan kaksi koiraa, bichon frisen sekä rescuekoiran
– Opiskelen media-alaa
– Kamera Canon Powershot G7 X Mark 2
– Editointi Adobe Premiere Pro CC:llä

Kerro millanen mielikuvitus kaveri sulla oli?🧒

8 Vastausta

 1. Violetti blue

  Olen 9v tyttö ja mulla on mielikuvitus kaveri darcy hän pelottelu välillä vitsiä ja kertoo kummitustarinoita kerran hän kertoi olevansa riivattu tyttö jo kuoli hyppäämään 4 kerroksisen talon katolta.

 2. LizaX

  Mun mielikuvitus kaveri on mun pehmot.
  Mä aina sanon niille hyvää yötä, käytän niitä ulkona.
  Jotka on:
  Foxy,Freddy,keddunen,lepakkoinen ja mr.bean eli flamingo
  Mutta mulla on lisää pehmoja ja pidän niitä ihmisinä mä en arvoi niitä tai mitää

 3. Fanniax

  Mulla oli pienenä semmonen mkelkkuvituskaveri joka oli valkoinen koira jonka nimi oli vekkuli ja se auttoi mua siivomiseen (mukamas) ❤️❤️☀️☀️

 4. Emma Vornanen

  Mul on vieläki (oon 9) sen nimi on tak ei mutää hajuu mikä se nimi on mutta kun kaverit syrjää nurkaa nii se on mun kansa se on valkonen kokonaan paitsi sen kaulasta se valuu verta koska sen pää on irti sen silmät on irronut ja se hymyilee aina ja lohduttaa mua

 5. Eemeli Ijäs

  Mulla ei ollu semmosta mielikuvituskaveria, mutta mulla oli mielikuvitushirviö, kun olin 5-6 eli jotai 9 vuotta sitten. Se oli semmone rölli. Se rölli teki aina jotain pahaa, ja harvoin jotain hauskaa. Jossain vaiheessa se meni niin pitkälle, että se pyysi tappamaan mun äidin ja hukuttamaan mun koirat vieressä olevaan järveen. Vielä tänä päivänäkin, jos nään rölli elokuvan, niin tulee mieleen se mielikuvitushirviö.

Jätä kommentti