… ja muualla sosiaalisessa mediassa.

Mun videoiden kommentit tulevat toisinaan julki vasta tarkistuksen jälkeen ja mä myös estän käyttäjiä, jotka eivät osaa käyttäytyä. Näin vähennän ainakin omissa videoissani näiden huonosti käyttäytyvien ihmisten määrää, sillä ihan totta, ketä se paska kiinnostaa? Ei ketään.

Vankilakuvat ovat minun itseni ottamia, Suomen kuuluisasta vankilasta, Kakolasta.

Niko Saarisen video:

BLOGI: http://sukistatoisiin.blogspot.fi/

INSTAGRAM: sannimariia_
SNAPCHAT: sannimariia95

S-posti: [email protected]

POSTI ON TOISTAISEKSI KIINNI!

8 Vastausta

 1. SANNI MARIIA

  "Muutama" neuvo tuli itselleni heti mieleen! Jos sulla on mielessäsi jokin kysymys jonka haluaisit kysyä, mieti, voisiko vastaus siihen löytyä jostain vanhasta videosta. Monet tekevät Q&A videoita, jotka ovat täynnä vastauksia seuraajien kysymyksiin esim. niihin minkä ikäinen on tai missä asuu 🙂

  Ja silloin, kun mielesi tekee arvostella toista ihmistä, mieti, oletko sitten itse parempi ihminen? Olisiko omassa elämässäsi jotain korjattavaa ennen kuin alat vatvomaan sitä, miten joku muu elää. Muista, että YouTubettajakin ovat vain ihmisiä, ihan samalla tavalla kuin sinäkin. He vain tekevät niitä videoita, mutta se ei tee heistä sen huonompia eikä parempia ihmisiä, he eivät siitä huolimatta ole niitä roskakoreja.

  Jos puhut sosiaalisessa mediassa toisesta ihmisestä suoraan sanottuna paskaa, eikö omassa elämässäsi ole todella sen vertaa sisältöä, että voisit keskittyä siihen? Miksi kulutat aikaasi puuttumalla muiden asioihin, joista kuitenkaan et loppujen lopuksi tiedä yhtään mitään. Laitathan oman elämäsi kuntoon, ennen kuin puutut muiden elämään.

  Kriittisyys on tärkeää somessakin. Älä usko kaikkea mitä siellä puhutaan. Ole lähdekriittinen. Jutut muuttuvat hyvin nopeasti kun ne tulevat jonkun toisen, kuin asianomaisen suusta. Arvaileminen on todella turhaa. Jos et todella tiedä jotain asiaa, anna olla tai kysy suoraan siltä keneen asia liittyy.

  Ymmärtäkää välillä myös sarkasmia, älkääkä ottako niin helposti itteenne. Osaa nauraa myös itsellesi 🙂 Mitä ihmeellisimpien johtopäätösten tekeminenkin on useimmiten melko turhaa.

  Kritiikkiäkin saat antaa kyllä, mutta muistathan tehdä sen asiallisesti. Rakentava palaute on hyvä juttu, mutta haukkuminen tai kiroaminen ei auta ketään.

  Rauhaa ja rakkautta kaikille ❤️ Täällä maapallolla me kaikki ollaan yhtä arvokkaita.

 2. Iida Komminaho

  Sanni oot tosi aito, ja uskallat puhuu, sä oot TÄYSIN oikeessa, ei kenelläkään oo syytä haukkua yms. toista, ja varsinkaan jos sillä menee huonosti, mut älä välitä niistä, OOT PARAS ei lisättävää!

Jätä kommentti