Mitä meille kuuluu? Kerron sen teille nyt! Valotus ja tarkennus toisinaan 6/5, mutta eiköhän tästä kaikki oleellinen tule silti ilmi.
Video kuvattu 13.4.2017

MINÄ MUUALLA:

Instagram: sannimariia_
Snapchat: sannimariia95
Blogi: http://sukistatoisiin.blogspot.fi/

OTA YHTEYTTÄ: [email protected]

POSTI ON TOISTAISEKSI SULJETTU.

Huomaa, että joissain videoissa saattaa olla kommenttien tarkistus päällä, jonka vuoksi kommentit eivät tule julkisiksi ennen hyväksyntääni. Lisäksi poistan kaikki asiattomat kommentit ja estän niiden kirjoittajat. Eston jälkeen, ei voi enää kommentoida videoitani. Näillä tavoilla vähennän omalta osaltani negatiivisuutta ja epäystävällistä käytöstä YouTubessa. Mikäli et osaa kommentoida asiallisesti, jätä kokonaan kommentoimatta. Tuhlaat vain aikaasi ja energiaasi. Opettele sen sijaan miten käyttäydytään.

9 Vastausta

  1. Julia Järvenpää

    Maksaako Lukaksen isä elareita, onko se ollut sille ihan ok? Mä oon tosiaan aika samassa tilanteessa, ekaa lasta odotan (2vk laskettuun aikaan) ja en oo lapsen isän kanssa yhdessä ja se valittaa miten epäreilua on että se joutus maksamaan elareita kun olis halunnut että teen abortin. Tuntuu että nettifoorumeilla jos asiasta kirjottelee niin saa lähinnä haukkuja ihmisiltä miten oon pilannu sekä lapsen että isän elämän kun oon päättänyt pitää lapsen… Mutta äitiyspäiväraha on liian pieni että sillä pelkästään tulis toimeen.

Jätä kommentti