Myös omaan pukeutumiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Mitä vähemmän paksuja vaatteita päällä, sen parempi 🙂 Turvallista autoilua kaikille!

Videossani lainaama uutispätkä mtv:n sivuilta:
https://www.mtv.fi/lifestyle/autot/artikkeli/autoliitto-talvivaate-ei-vaaraksi-turvaistuimessa-kunhan-kiristaa-vyot/5611090

MINÄ MUUALLA:

Instagram: sannimariia_
Snapchat: sannimariia95
Blogi: http://sukistatoisiin.blogspot.fi/

OTA YHTEYTTÄ: [email protected]

POSTI ON TOISTAISEKSI SULJETTU.

Huomaa, että joissain videoissa saattaa olla kommenttien tarkistus päällä, jonka vuoksi kommentit eivät tule julkisiksi ennen hyväksyntääni. Lisäksi poistan kaikki asiattomat kommentit ja estän niiden kirjoittajat. Eston jälkeen, ei voi enää kommentoida videoitani. Näillä tavoilla vähennän omalta osaltani negatiivisuutta ja epäystävällistä käytöstä YouTubessa. Mikäli et osaa kommentoida asiallisesti, jätä kokonaan kommentoimatta. Tuhlaat vain aikaasi ja energiaasi. Opettele sen sijaan miten käyttäydytään.

8 Vastausta

  1. truonako

    Tärkeä aihe tuo lapsen matkustaminen autossa. Surukseen näkee lapsia liian vanhoissa istuimissa ja sitä, että vyöt eivät ole kireellä. Vyöthän pitää olla niin kireellä, et sormi menee just sinne alle. Monet selittää tätä vöiden löysällä pitämistä sillä, että lapsi pystyy paremmin liikkumaa ja vyöt ei purista lasta, mutta tää on sama asia, ku lapsen pistäis penkille ilman turvaistuinta.

Jätä kommentti