NETTIKAUPPANI: https://www.printmotor.com/thesunnysvlog

Instagram: thesunnysvlog
Kitarainstagram: kitarasanni
Snapchat: aurinkosanni
Tumblr: thesunnysvlog
Twitter: sannilea

Posti on ainakin tällä hetkellä suljettu, ethän lähetä sinne enää mitään.

7 Vastausta

  1. Pelin Vlogit

    mun mielestä mä olen tilannut sinut jo kerran mutta eksyn tänne aina 2-4kk välein ja katselen muutaman tunnin sinun ihania työn tuloksiasi mutta nyt kuitenkin klikkasin tilaa ja olen seuraillut sinua jo aika pitkään en muista tarkkaan ehkä 15 vuoden alusta ?

  2. pikku pumppu

    oot jotenki tosi motivoiva ihminen, en tiiä yhtään miks mut aina ku katon sun videoita tulee sellanen olo et pakko tehä jotain! haluisin ite alkaa myöskin tekeen videoita mut en tiiä, en oo tarpeeks itsevarma. mut mun pointti on se että oot tosi inspiroiva ihminen ja sun videoita on tosi mukava kattella!!

Jätä kommentti