On tullut aika jättää PS Olen vegaanille hyvästit. Kiitos teille kaikille ihanille, jotka olette jaksaneet seurata meidän juttuja näiden vuosien aikana – te olette tehneet tästä hommasta meille todella merkittävää! ❤️

Viimeisen videon kunniaksi maistellaan vielä muutama vegaaninen uutuustuote! Kauppojen hyllyiltä löytyi testiin tällä kertaa:

• Makula Vöner sandwich
• Pouttu Muu jalopeno-vuusto kasvigrillimakkara
• Outlaws Choco Crave proteiinivanukas
• Vegfather Incredible Slices pepperoni
• Fazer Oat Choco kaurachocot
• Oikia Oats vuustokauranaksut
• Lotus Biscoff keksilevite

Jatkossa meitä voi seurailla henkilökohtaisten ig-tilien puolella, @minnihei & @pajunkissa.

Pusuja!
Minni & Paju

8 Vastausta

 1. Leo Ollila

  Voi ei! Ihan tosi harmillista, etta lopetatte! Teidan videot on ollu niin inspiroivia ja informatiivisia! Olisikohan mitaan vinkkivitosia, jos olis muita suomalaisia vegaani kanavia Youtubessa, joita voisi seurata?

 2. Dennieduck

  Kiitos, ymmärrettävä päätös. Vegaaniksi minusta ei ole, mutta teidän jutut oli yksi hyvä boosti tälle kasvissyönnin tielle reilu 3 vuotta sitten. Enkä siis ruuan takia teitä seurannut enää lopulta vaan teidän persoonien vuoksi. Kiitos ja ihanaa jatkoa kummallekin! <3

 3. IisiBiisiVegeKokki

  Harmi että vegaanivideoiden tarjonta vähenee mutta kiitos kuitenkin teille hienoista videoista ja että olette jaksaneet niitä tehdä! Itsekkin tein juuri ehkä viimeisen vegaanikokkausvideoni kun seuraajia ja katsojia on niin vähän että ei oikein sen takia innosta. Ymmärrän kyllä hyvin että minua ei kukaan jaksa katsoa – pitäisi löytää joku parempi ruutukasvo niin voisin keskittyä kameratyöskentelyyn missä olen vähän parempi.

 4. abcde 12345

  Hmm, tosiaan kanavalla on ollut hiljaista, mutta vähän fiilis, että koko vegaani"buumi" on muutenkin ollut tässä laantumaan päin ja kasvisyönnistä tulee jatkuvasti luontevampi osa kulttuuria. Viime vuosi oli ensimmäinen, kun lihansyönti kääntyi suomessa laskuun.

  Itsekään en oikein jaksa edes seurata mitään vegaaniaiheisia juttuja koska olen jo löytänyt omat suosikki kasviruokani ja kasvipohjainen ruokavalio on niin luonnollinen osa elämää ettei sitä edes ylensä ajattele. Alkuun pääsyssä tämä kanava oli hyvänä apuna ja uskon että ihmiset siitä edelleen apua löytävät vaikkette sitä enää päivittäisikään. Eli kiitos kaikesta hyvästä sisällöstä ja heihei.

Jätä kommentti