Taas testaillaan vegaanisia uutuustuotteita! Miltä maistuu R-kioskin vegaaninen kolmioleipä? Entä Ehrmannin vegaaninen proteiinivanukas? Kurkkaa videolta, niin tiedät! 😉

〰️

PS OLEN VEGAANI
✨Youtube – https://bit.ly/2EUHdAQ
✨Instagram – https://www.instagram.com/psolenvegaani/
✨Facebook – https://www.facebook.com/psolenvegaani/

Laita meille postia?
💌 [email protected]

8 Vastausta

 1. Elsa Tomukorpi

  Voitteko tehä haasteen, jossa on ns oikea eli kalliimpi vaihtoehto ja feikki eli halvempi vaihtoehto ja siis maistelette niitä sokkona ja se voittaa kumpi arvaa enemmän oikein. Tai sitten vegaani pikaruokapaikkojen ruoka testi esim hesen kasvistortilla?

 2. Eveliina N

  Ei hitto! Kaupassa noi proteiinivanukkaat oli tarjouksessa. Muistin et toista kehuitte ja toinen oli kauhee. No, tulin tähän videoon ja katoin vaan ton ihan alun jossa Minni kertoi syöneensä lusikallisen suklaata ja purkin kinuskia. Ostin kaksi kinuskia. Nyt katsoin videon loppuun JA NE OLI SIT MYÖHEMMIN TOISIN PÄIN suklaa hyvä, kinuski huono. Eih :DD

 3. Marianne

  Noi vanukkaat oli ihan hirveitä. En pystynyt syömään loppuun tota karamellia niin en oo tota toistakaan uskaltanut kokeilla. Makeutusaine maistuu niiiiin vahvana. Yök.

 4. Pilkkukatti

  Vegepekonin teko kiinnostaisi. Voisitteko joskus tehdä videon missä teette vegepekonia? Olen kokeilut muutamia reseptejä eri raaka-aineista mutta vielä ei ole vakuuttanut..!

Jätä kommentti