PS Olen vegaani – VEGAANINEN TÄYTEKAKKU – Gluteeniton, maidoton ja munaton! 🍰 JD7sBzaJTdA Kaupallinen yhteistyö Kaslink Aito 〰️leipastiin meidän ensimmäinen vegaaninen täytekakku! Tämä kermaisen ihana täytekakku on myös täysin gluteeniton, eli sopii huoletta tarjoiltavaksi kaikille 😌 Vegaaninen ja gluteeniton täytekakku Pohja: • 100 g vegaanista margariinia • 2,5 dl Kaslink Aito Kaurajuomaa • 2,25 dl sokeria • 1 rkl vaniljasokeria • 4,5 dl gluteenitonta ja maidotonta jauhoseosta (esim. Viljatuote Vaalea Gluteeniton Jauhoseos ) • 2 tl leivinjauhetta Kostuttamiseen: • n. 2,5 dl omenamehua Täyte: • 2,5 dl Kaslink Aito Kauravispiä • 2 rkl tomusokeria • vadelmahilloa • mansikoita • 2 banaania 1. Sulata margariini ja sekoita joukkoon hiljalleen kaurajuoma. 2. Lisää sekoittaen sokeri ja vaniljasokeri. 3. Yhdistä erillisessä astiassa gluteeniton jauhoseos sekä leivinjauhe. 4. Sekoita yhteen märät ja kuivat ainekset. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. 5. Paista uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Tarkista kypsyys puutikulla. 6. Anna pohjan jäähtyä kunnolla ja leikkaa se sitten terävällä leipäveitsellä varovaisesti kahtia. 7. Vatkaa kauravispi (sähkövatkaimella tai käsin) kuohkeaksi vaahdoksi ja makeuta se halutessasi tomusokerilla. 8. Kostuta alempi kakkupohja omenamehulla. Lisää siihen hilloa, muussatut banaanit, vaahdotettua kauravispiä sekä mansikoita. 9. Nosta varovaisesti toinen kakkupohjan osa päällimmäiseksi, kostuta se ja vuoraa sitten koko komeus kauravispillä 10. Koristele kakku mansikoilla tai muilla marjoilla! 〰️ PS OLEN VEGAANI ✨Youtube – https://bit.ly/2EUHdAQ ✨Instagram – https://www.instagram.com/psolenvegaani/ ✨Facebook – https://www.facebook.com/psolenvegaani/ Laita meille postia? 💌 [email protected] 7 Vastausta Pauliina Meretniemi 20/05/2019 Minkä kokoista irtopohjavuokaa käytitte? Kirjaudu sisään vastataksesi esko kujan2pää 21/05/2019 Minkä maalaisia nuo mansikat ovat? Jos ovat ulkomaisia, aiai ilmasto ei kiitä! Kirjaudu sisään vastataksesi Mauno Lehti 21/05/2019 Maunon keittiössä käytetään omien lehmien maitoa ja omien kanojen munia. Ulkomaiset mansikat ja Banaanit saastuttavat paljon enemmän, kuin omien elukoiden ruoat! Kirjaudu sisään vastataksesi pikkunormi 21/05/2019 Ai saakeli. Pitää tehdä omiin valmistujaisiin. "Juustokakkua" on tullu jo harjoteltua ja ai että on hyvvää Kirjaudu sisään vastataksesi Saara 22/05/2019 Lakkahillo on kyl tosi hyvää täytekakun välissä Kirjaudu sisään vastataksesi Sinnu 22/05/2019 Ei täytekakuun köytetetä syliumia vaan pulaan Kirjaudu sisään vastataksesi kotilokukka 24/05/2019 Suklaahippuja tai maapähkinävoita laittasin. Kirjaudu sisään vastataksesi Jätä kommentti PeruutaSinun täytyy olla kirjautunut sisään jättääksesi kommentin.
esko kujan2pää 21/05/2019 Minkä maalaisia nuo mansikat ovat? Jos ovat ulkomaisia, aiai ilmasto ei kiitä! Kirjaudu sisään vastataksesi
Mauno Lehti 21/05/2019 Maunon keittiössä käytetään omien lehmien maitoa ja omien kanojen munia. Ulkomaiset mansikat ja Banaanit saastuttavat paljon enemmän, kuin omien elukoiden ruoat! Kirjaudu sisään vastataksesi
pikkunormi 21/05/2019 Ai saakeli. Pitää tehdä omiin valmistujaisiin. "Juustokakkua" on tullu jo harjoteltua ja ai että on hyvvää Kirjaudu sisään vastataksesi