Postiosoite: (kerro jos oot lähettänyt postia!)
Janette Lukkarinen
Poste Restante
02770 Espoo

Pelikanava: Neddeplay
Ps3: Nedde96
Steam: Neddee
Lol eune: Neddee
Ask: ask.fm/neddeplay
Twitch: twitch.tv/neddee
Instagram: neddeplay

9 Vastausta

  1. Siiri K

    voisin lähettää postia koska ainakun lähetän postia en voi vaan laittaa yhtä kirjettä..xd siit tulis aiks iso kirje mut haluun lähettää! :3 sanon sitte jos saan

  2. jarno vuorela

    moi täälä vilma mä katon melkeen sun kaikki videot mä katon niitä mitän sattuu mut sä oot hyvä sä oot niin kaunis et kun täytän 10 niin värjään tukan punaiseksi mut mä oon nyt melkeen 8 nii mari vuotta voisin lähettää postii mut mäkyl lähetä varmaan sit ku saan sims 4 eli mä saan sen
    ku mä täytän 8 eli puolen kuukauden päästä 8 niin voin tehdä videoi mut mun tube nimi on santhi play moikka

Jätä kommentti