►Snapchat: Nedde96
►Pelikanava: Neddeplay
►Ps4: Nedde96
►Steam: Neddee / Neddeplay
►Lol eune: Neddee
►Ask: ask.fm/neddeplay
►Twitch: twitch.tv/neddeplay
►Instagram: neddeplay
► Musiikki: http://www.epidemicsound.com/

6 Vastausta

  1. Pihlis lps

    Meilläkin on kaks uros kania niiden nimet on Roomeo ja Rafael. Rafael on laihutuskuurilla mun mielest ja Roomeo on toosi toosi ahne. Älkää pls kysykö miks mä rupesin kertomaan jotain romaania niistä

  2. Aada Heikkilä

    Ku sanoit, että Max tavallaan heittelee sen heinätelinettä niin itse laitoin heinätelineen nippusiteellä kiinni, ku mun kani heitteli sen heinätelinettä.

  3. Han na

    mulla on ollut marsuja ja kaneja ja ne oli mulla lähes joka päivä vapaana ja sai mennä takas häkkiin sillon ku halus nii ja ku kani tarvii vielä enemmän liikuntaa kuin marsu ni miten joku ajattelee et rajotetaan sitä liikuntaa tietty mullaki on ollu päiviä jollon on vaan voinu vähemmän aikaa olla vapaana mut kuitenki joka päivä oon pitäny vapaana niin kauan ku ne itse on jaksanu mut tietenki sillai et oon ollu kotona 😀

Jätä kommentti