Postiosoite: (kerro jos oot lähettänyt postia!)
Janette Lukkarinen
Poste Restante
02770 Espoo

Pelikanava: Neddeplay
Ps3: Nedde96
Steam: Neddee
Lol eune: Neddee
Ask: ask.fm/neddeplay
Twitch: twitch.tv/neddee
Instagram: neddeplay

10 Vastausta

 1. sakari venäläinen

  itellä ku olin pieni ni tietokoneet ja älypuhelimet oli jo keksitty mutta pienenä mä olin melkei joka päivä ulkona mut sitte mun kaveri pelas pelii ni se koukutti mut siihe ja nykyää oon joka päivä koneella

 2. Codyyh

  kun mä olin pieni ooli nokian läppäkännyköitä ja kaikki oli ulkona. kotiaresti oli maailman kauhein juttu. nykyään on varmaan ulkoaresti 😀 Ja tänä päivänä lapset syntyvät tabletit kädessä ja kukaan ei leiki ulkona.. kaikki 5luokkalaiset luulevat olevansa vanhoja ja käyttäytyy kuin aikuinen eikä lwiki :/

 3. Saakkariii666

  Miun elämässä netti on nykyään aika saman kaltasessa asemassa ku sinunkin. Ja oon syntyny -99 nii muistan kyl just sen ajan ku ei ollu nettii tai känykässä edes kameraa 😀

 4. Niko Tuomaala

  kun mä olin pieni niin mä pelkäsin konella mutta enenmän pleikalla nykyään olen aina puhelimella tubessa niin on mun elämä muuttunut rajusti

 5. Kai Roine

  Ei ollut netistä tietoakaan, kun meikä syntyi & mulla taisi olla ensimmäinen pöytäkonekin vasta joskus 30v. Nykyään mulla on kannettava, mutta tämäkin on vasta toinen kone, mikä meikällä on, että sillee 🙂

Jätä kommentti