SEURAA MYÖS:

INSTAGRAM – @nnnnea

BLOG – http://www.nealindberg.com/

SNAPCHAT – Lindben

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? Laita viestiä! 🙂
nealindberg(at)hotmail.com

7 Vastausta

 1. Puerfelix

  Toi "Kaikki miehet on just tollasia" korahti täällä kans korvaan ni kerron vinkin vastaavien tilanteiden välttämiseks. Ulkomailla (ja miksei Suomessakin) kannattaa käyttää sormusta nimettömässä sormessa vaikkei parisuhde olisikaan niin pitkällä. Monet miehet katsoo ensimmäisenä "tämän statuksen" ja kun se sormus on siinä sormessa niin he käsittää että kyseessä on varattu nainen. Monissa kulttuureissa toisen omaa kunnioitetaan mut tietysti kaikkialla on niitä, jotka kokeilee onneaan varatuilla markkinoilla. Kannattaa vaan ohimennen vilauttaa sitä sormusta niin viesti menee perille. Kunnollisiakin miehiä löytyy 🙂

 2. Hanni Hilden

  Kuulostaa ihan kammottavalta tuo tarina et sua on tultu koskemaan tolla tavalla! Ihan hirveetä. Tavallaan harmittaa toi sun ajattelutapa ettet haluu "olla ilkeä" kellekään – joo ei tietenkään tarvitse olla ilkeä tai törkeä jos siihen ei oo aihetta, mutta kyllä nyt herranjumala jos joku vieras ihminen tulee koskemaan suhun! Siinä kyllä on aihetta huutaa että "haista sinä vittu" tai ihan mitä vaan muuta mitä keksii ja juosta karkuun. Toi ei todellakaan sais olla kenenkään mielestä "hauskaa" mennä porukalla koskettelemaan jonkun vieraan tytön takapuolta… Ugh puistattaa tämmöset jutut. Mua ei oo onneksi kukaan koskaan koskenut ilman lupaa ja teen muutenkin TODELLA selväksi että mua ei kiinnosta eikä mulle kannata edes tulla puhumaan (riippuu toki tilanteesta ja ihmisestä kuka lähestyy). Pitäkää naiset huoli itestänne, älkääkä antako kenenkään koskea teihin ilman lupaa ja tehkää epäilyttäville lähestyjille selväksi, ettei teitä kiinnosta.
  EDIT: Lisään vielä, että myös tuo videon otsikko jo sisältää semmosta pientä hyväksyntää(?) tota häirintää kohtaan. En todellakaan itse sanoisi "minkälaista kohtelua SAAN" vaan pikemminkin "minkälaisen häirinnän kohteeksi JOUDUN". Hyvä kuitenkin, että puhut avoimesti tästä asiasta ja ihan varmasti (valitettavasti) moni nainen löytää tästä semmosia piirteitä mihin voi samaistua 🙁

 3. cloelles

  Kiitos tästä, monet miehet ei ole tietoisia siitä, miten ahdistavilta ton tyyppiset kokemukset tuntuu ja kuinka usein (käytännössä lähes joka päivä) nuoret kauniit naiset saa sietää tollasta.

 4. Bnelen

  Olet kansainvälisesti 10/10 ulkonäöltäsi. Kannattaa olla erittäin varovainen ulkomailla. Pukeutumisen ja meikkaamisen kanssa ei kannata panostaa köyhissä maissa.

 5. otto

  ajatusleikkinä eikö se ole siitä miehestä kiinni miten tilanne koetaan. jos vaikka chris hemsworth ja random tyyppi niin onko molemmat samalla viivalla ja päätyy negatiivisena juttuna nettiin? mielestäni tällaisilla hörhökampanjoilla saadaan kaikki miehet pelkäämään. toinen vaihtoehto on että pojilta poistetaan jokin osa aivoista lapsena jotta ne kulkevat leukarinnassa kuin zombiet kadulla.pitäen itseään rumina ja nollina. tiedä sitten miten niitä pareja muodostuisi. kun miehen on kuitenkin tehtävä se aloita sanotaan.

Jätä kommentti