Tänään puhutaan alkoholista! Mitä mieltä olen alkoholista ja mikä suhde mulla on siihen. Mitä mieltä te olette alkoholista? 🤔Kommentoi alas 💋Ihanaa sunnuntaita!

INSTAGRAM – @nnnnea

BLOGI – http://www.nealindberg.com/

COLLABS:
[email protected]

7 Vastausta

 1. laura kröger

  Mullakin oli nuorempana sama suhde alkoholiin,en voinu sietää jos joku sitä käytti lähipiirissä ja tulin aina vihaseks jos joku sitä käytti. Nykyään 22vuotiaana osaan ottaa rennommin asian suhteen, alkoholia pystyn käyttämään nykyään itekkin mutta kohtuus, se on se juttu 😀 Rahaa pystyy tuhlaamaan niin moneen muuhunkin asiaan, vähän fiksummin.

 2. Alyce

  Todella tärkeä video!
  Itselleni alkoholi oli pakokeino henkisestä pahasta olosta, join todella paljon ikävuosina 14-20. En lopettanut juomista edes silloin, kun jouduin vatsahuuhteluun käytettyäni viinaa ja rauhoittavia. Jossakin vaiheessa huomasin, että mulla ei ollut enää yhtäkään ystävää ja päihteet hallitsivat kaikkea elämässäni. Nykyään ahdistun jo ihan älyttömän paljon pelkästään päihtyneiden ihmisten läsnäolosta, en ole käyttänyt päihteitä ollenkaan tänä vuonna. Kiitos vielä tästä videosta, todella tärkeää puhua näistä asioista.

 3. Rosalinda

  Kiitos kun teit tän videon, mä oon ettiny tubesta videoita ahdistuksesta alkoholiin. Mua on ahdistanu humalaiset ihmiset nuoresta asti, mä en tiedä mistä se on lähtösin mut se on mulla vahvistunut vaan iän myötä ja oon siis 22v. Oon ite ajatellut tehdä aiheesta videon kun oon ite siihen valmis, mut mulle ei oo vielä tullut sitä oikeeta hetkeä.

 4. Mi s

  En itsekään tykkää paljoa juoda. Humalahakuisesti en muutenkaan juo, jos juon. Poikaystävälle kyllä maistuu ja välillä olen ihan oikeasti miettinyt eroakin. Kun olen itse niin erilainen. Kaikki lähestyvät juhlapäivätkin ahdistaa valmiiksi,kun tietää että toinen lähtee juomaan ja itsekseni joudun miettimään,että mitä sitä itse keksisi tekemistä, kun muut haluaa vaan juoda. Itseäni rasittaa se,että tosi moni ihmettelee sitä miksi joku ei juo.

 5. Jari Satta

  En käytä ollenkaan alkoholia enkä mitään päihteitä /
  Lukekaa Tommin kanssa IceBerg Slim – PIMP. Mielenkiintoinen kirja, sisältö on otsikossa.

 6. Peppi Vilhelmiina

  Mä oon kohta 20v ja en oo koskaan ees kokeillu alkoholia. Itellä vähän samoi syitä juomattomuuteen ku sulla, mutta myös muitakin syitä. Facebookis on muuten hyvä ryhmä tost oksentamisen pelosta kärsiville-> emetofoobikot

Jätä kommentti