🌈http://instagram.com/millagron
💐 http://instagram.com/pumpulikatu
🖥️Millagronman.com
💌[email protected]

6 Vastausta

 1. Sc0pee

  Niitä on oikesati tosi yksinäisiä ihmisiä olemassa (paljon), mutta sä et oo yks niistä. Sori vaan, mutta toi tuntuu ihan vitun turhalta itkemiseltä tollanen ja loukkaavaltakin niitä oikeasti yksinäisiä ihmisiä kohtaan… (Ja sit kaikki jonnet ja lissut kommaa tuohon alle, kuinka nyt teistä tuntuu niin pahalta kun kirjoitin vähän palautetta teidän idolinnelle)

 2. Miia Silvan

  täällä Tampereella Facebookissa ystävänhakuryhmässä väsättiin Whattsapp ryhmä josta voi löytää kaverin kun haluu mennä leffaan, kahville yms. ihan mihin vaan. Sinne tuli tosi paljon porukkaa parissa päivässä ja nyt perustettiin alaryhmiä esim. biletys, neulonta, kirjat jne 🙂 tää voi olla hyvä juttu!

 3. Han na

  Tiiän miltä yksinäisyys tuntuu mulla on yksinäisyys joka päivä läsnä käyn aina yksin esim. syömässä tai shoppailees ja en oo omasta halusta yksin vaan oon ollu yksin ja yksinäinen niin pitkään, etten osaa enää luoda uusia ystävyys suhteita.

 4. Miia Silvan

  https://hidastaelamaa.fi/2019/10/olen-yksinainen-koska-olen-erityisherkka/?utm_content=buffer29323&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR3GCO1LDGrBmSCoykOjX949uyJ_SNDYpXCMYeuKF1TQ3oT1W5mmSUZptQs#44b13d30

Jätä kommentti