♥Löydät mut myös täältä♥
Instagram: millagron
snapchat: millagron
Portfolio: https://www.millagronman.com/
valokuvaussivu: https://www.facebook.com/millagronmanphotography

8 Vastausta

  1. Elli Ingrid

    Mä huomaan, että mulla laukasee sokerikoukun kaikki sokerit ja makeen korvikkeet. Aivot ei erota syötkö hedelmäsokeria, makeutusainetta tai valkosta sokeria. Toki on sanomattaki selvää et mielummin syö hedelmiä kun karkkia 😀 Mutta jos jollekkin tuntuu vaikeelta olla sokerittomalla, niin ongelma voi olla juurikin näissä korvikkeissa, jotka ylläpitää sitä riippuvuutta. Omalla kohalla oon huomannu, että mitä vähemmän kulutan mitään makeeta, sitä vähemmän sitä kaipaa kun riippuvuus hälvenee.

  2. Mikke

    elän suhteellisen sokeritonta elämää. en syö karkkia, enkä juo mitään limuja tai mehuja. lähinnä sen takia, koska en pidä niistä. kun on ollu tarpeeks kauan ilman ylimääräistä sokeria niin eipä sitä tee edes mieli ja esim karkitkin maistuu pahalle niin kuin myös kaikki makeutusaineella makeutetutkin asiat. tarpeeks kauan kun on ilman sokeria niin tuntuu että makuaisti muuttuu tosi paljon ja asiat maistaa ihan eri tavalla. kotona mulla on ainoastaan luomuhunajaa mitä käytän silloin tällöin ruuanlaitossa. jos nyt välttämättä tekee mieli jotain makeaa niin syön hedelmiä ja marjoja tai raakasuklaata. en käytä mitään missä olisi käytetty makeutusaineita. oon kans huomannut et kun muu ruokavalio on kunnossa ja tulet siitä kylläiseksi niin makean himoa ei edes tule.

  3. greeenrain

    Onko sulla ihan oikee diagnosoitu migreeni (johon siis liittyy usein muutakin kuin vain toispuoleinen hyvin kova erityyppinen päänsärky) vai kova päänsärky? Koska itellä diagnosoitu migreeni ja ei sen kanssa 3vk pärjäis

Jätä kommentti