Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Ohjaamo Satakunnan kanssa.

Videolla valmistan siemennäkkäriä, teen musiikkia Henrin kanssa ja puhun oman tien löytämisestä ja sen hankaluudesta.

Ohjaamo Satakunta löytyy täältä:
https://www.facebook.com/ohjaamosatakunta/
https://www.instagram.com/ohjaamo_satakunta/

Tein siemennäkkärin tällä ohjeella:
https://www.soppa365.fi/reseptit/vegaaninen/siemennakkari

♥Löydät mut myös täältä♥
Instagram: millagron
snapchat: millagron
Portfolio: https://www.millagronman.com/
valokuvaussivu: https://www.facebook.com/millagronmanphotography

7 Vastausta

 1. Kosmik

  Soijasta pitää sanoa sen verran, että se ei ole todellakaan ekologinen vaihtoehto, koska soijan tuotanto tuhoaa paljon luontoa ja kun se rahdataan Suomeen toiselta puolen maailmaa, niin senkään vuoksi sitä ei monet näe kovin ekologisena vaihtoehtona. Tällainen pieni info vain niille jotka kuvittelee soijan olevan jotenkin hyvä vaihtoehto.

 2. nessu_t

  Mä käytän nykyään mun termiä Flexitarian. Wikipedia: A semi-vegetarian or flexitarian diet is one that is plant-based with the occasional inclusion of meat. Syön yleensä vegaanisti, koulussa mahdollisuuksien mukaan ja kylässä sitä mitä tarjotaan. Mun vanhemmat suhtautuu aika negatiivisesti vegaaniruokavalioon niin oon kokenu parhaimmaks vaan syödä mitä tarjotaan ja sit ite kun tekee ruokaa niin teen mitä haluan.

 3. Pinja Immonen

  Tosi tärkeä ja hyvä video! Keep up the good work =) Voi myös käydä niinkin, että on aivan varma pitkään siitä, mitä haluaa opiskella ja kun on sen aika tehdä sitä omaa juttua, niin tajuaa ettei se sitten ollutkaan ollenkaan se oma juttu 🙂

 4. Anna Sof

  Hyvä juttu toi ohjaamo! En tiiä ymmärsinkö mitä tarkoitit mutta mielestäni lukio on juuri se paikka missä etsitään sitä omaa juttua ja mitä tehdä tulevaisuudessa. Vaikka monet tyrkyttävätkin vaihtoehtoja ja itsekin löysin oman juttuni abivuonna, ei se musta ainakaa haitaksi ole vaan se pistää monet etsimään sitä omaa juttua. Monet ihmiset pitävät välivuoden/vuosia ihan vaan sen takia etteivät tiedä mitä tehdä. Ja ammattikoulussa on ehkä sitten huonoa se että pitäisi olla joku ala mikä kiinnostaa ja monella sitä ei ole. Ja sen takia sitten sitä ei "suositella" jos on valmiiksi jo hukassa.

 5. Han na

  Mulla on samanlainen fiilis tällä hetkellä, että oon yksin noiden koulu asioiden kanssa. Oon ollu monta vuotta työttömänä ja aattelen et löytyis paremmin töitä, kun on joku koulutus. Hain viime vuonna liiketalouden perustutkintoon ja pääsin sinne mut kulutin itteni loppuun syksyn aikana, koska hain väärälle alalle ja sitte lopetin koulun. Ja vaikka kuinka työkkäristä oon pyytäny et saisin apua koulupaikkojen hakemiseen ni apua en oo saanut olisin halunnut graafista suunnittelua lähtee opiskelee ja tämähän ei työkkärin opintoneuvojalle käynyt ja kieltäyty muo auttamasta muo hakemaan kouluun ilman mitään perusteluita, että miksi.

 6. Katri Koivisto

  Kannattaa kuivattaa siemennäkkäriä muutaman päivän, ennen ku alkaa syömään. Tulee kovempi ja näkkärimäisempi. Myös ennen uuniin laittoo, kannattaa tehdä lastalla tai vaikka nuolijalla "viiltoja", niin sit se on helpompi murtaa palasiks. 🙂

Jätä kommentti