🎵https://open.spotify.com/artist/2wMW7JkbGQ2UaiSmS9pBBK

🌈http://instagram.com/millagron

💐 http://instagram.com/pumpulikatu

🖥️Millagronman.com

💌[email protected]

5 Vastausta

 1. Julia _

  Itselle näin hoitajan näkökulmasta kangasmaski on vain epäkäytänöllinen ja aikaa vievä turhuus :/. Näin valitettajan tilanteen aikana maskin ideana on tottakai suojata taudin leviämiseltä, mutta itse ajattelen asian niin, että kauppaan mennessä syystä tai toisesta huomaan jollakin vastaan tulevalla henkilöllä olevan suojamaski kasvoillaan, on silloin viesti muille ”että saatan aiheuttaa leviämistä yms” silloin maskimattomat ihmiset osaisivat varoa kyseistä henkilöä paremmin. Erilaisissa suojamaskeissa, käsineissä ja hygieenisissa välineissä on aina se riski, että niitä käsittelee väärin. Hyvä esimerkki on tästä se kun kosket käsineilläsi kaikkeen kaupassa ja poistat ne koskemalla hansikkaan ulkopintaan :(, jolloin kaikki ”pöpöt” tarttuvat käteesi.

 2. C ai

  Itselläni on kangasmaskeja ja kertakäyttöisiä. Yleensä olen ainut jolla on se käytössä kaupassa ja julkisissa kulkuvälineissä.
  Vinkkinä, että jos peset koneessa niin laita pesusussiin. Mulla meni yhden maskin kuminauhat huonoksi kun heitin sen vaan muiden pyykin sekaan.

 3. Marita Tähtinen

  Ootte parhaita mun lemppari tubettaja tee paljon videoita ihana kissa teillä on onko sinulla perhe sulla on monta vuotta te olette ihana oot ihana hiukset sulla on ihana paita Sulla on

Jätä kommentti