Julkaisin juuri uuden biisin! 💕 Merkitsee mulle tosi paljon, jos käyt kuuntelemassa sen. Jos tykkäät, niin jaa se sun someissa, se on tosi tärkeetä.

🌈http://instagram.com/millagron
💐 http://instagram.com/pumpulikatu
🖥️Millagronman.com
💌[email protected]

7 Vastausta

 1. mandinmamma

  Olette kyllä saaneet paljon aikaan ! En malta odottaa kun joskus teet talon esittelyvideon ! Aattele kun silloin kun mä ostin tämän oman mörskän niin siitä on 13 v aikaa enkä olisi ostanutkaan mutta kun rakas pikkuveli lupasi tulla remontoimaan niin uskaltauduin … mutta sitten hän menehtyi ja en oikein kehdannut perua kauppojakaan vaikka surun takia meni niiden kauppakirjojen tekoon 4kk. Sukulaismiehet lohdutti että he kyllä tulee auttaa vaan eipä ole vielä ketään näkynyt… siskonpoika ja hänen vaimo kyllä auttoi jossain vaiheessa laittaa laminaattia lattiaan ja maalaamaan mutta kaikki tärkeä kuten kylppäri on edelleen samassa hantissa. En ole uskaltanut ottaa remppalainaa ja palkata työmiehiä ja nyt olen alkanut miettiä että josko yrittäisi myydä purkutalona koska oma tontti tässä keskellä kaupunkia taitaa olla enää jonkun arvoinen. Tonttikin on kyllä pieni. Harmittaa kun en taida saada aikaiseksi enää mitään tämän kanssa. Arvostan teitä nuoria jotka olette rohkeita ja aikaansaavia ❤

 2. C ai

  Jos mä ostaisin oman asunnon niin kyllä mä toivoisin sen olevan jo ostaessa sellaisessa kunnossa ettei tarvitsisi heti stressata remontin kanssa. Teilläkin pelkkää pintaremonttia, mutta työtä tuntuu silti riittävän.
  Toisaalta onhan siinäkin puolensa kun heti remontoi, saa täysin sellaisen kun haluaa.

 3. Niina Kiintonen

  Me asennettiin tuuletusikkunaan kissoille sellainen Zooplussasta tilattu kissanluukku, jossa on lämpöeristys. Päivän ihmettelivät sitä mut sit oppivat nopeasti kulkemaan. Eristää tosi hyvin ja pitää kylmän ilman ulkona 🙂

 4. Vilho Burke

  Siis en oo oikein koskaan ees haaveillu omasta talosta ja silti karsee talokateus! Ja ihanii nää kaikki sun luovat ratkasut ja miten ne tulee sult nii luonnostaan! Kiinnostavaa seurata tätä projektii.

Jätä kommentti