Kaupallinen yhteistyö Maito & Terveys Ry kanssa.

https://goo.gl/n19pQU

INSTAGRAM – matildamakitalo

SNAPCHAT – https://www.snapchat.com/add/tildaaws

CONTACT ME – [email protected]

Kaupallinen yhteistyö Maito & Terveys Ry kanssa.

10 Vastausta

 1. Maito ja Terveys ry

  Ihminen on viisas olento, joka on oppinut paitsi kasvattamaan karjaa, jalostamaan viljelykasveja ja viljelemään niitä. Kaukana ovat metsästäjä-keräilijäajat. Samalla ihmisen ravitsemus on parantunut ja pidentänyt keskimääräistä elinikää. Se, että maidossa on Matildan mainitsemia ravintoaineita, on kemiaa, ei propagandaa. Ravintoainesisällöt on eri elintarvikkeista tarkkaan määritellyt. Myös tieteellinen tutkimus ravitsemuksesta kertoo sen, että maidon ja muiden maitovalmisteiden kulutuksesta on enemminkin hyötyä terveydelle kuin haittaa. Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suosituksissa suositellaan aikuisväestölle 5 dl nestemäisiä maitovalmisteita ja pari viipaletta juustoa päivässä. Suositukset taas pohjaavat tieteeseen, ja itse asiassa monessa maassa maitovalmisteiden käyttöä suositellaan. Miksi meillä Suomessa käytetään paljon maitovalmisteita juontaa juurensa historiaan ja ruokakulttuuriin. Nurmiviljely on monelle pellolle ainoa mahdollisuus.

 2. Heidi Korkalainen

  Pakko kommentoida, että olen todella pettynyt tästä videosta. Maidon tuotanto ei ole ympäristöystävällistä saatika eettistä, maidon juonti ei myöskään ole terveellistä,

  https://nutritionfacts.org/topics/dairy/

  Ohessa linkki luotettavan tutkijan verkkosivustolle.

  Kolme lasia maitoa päivässä lisää lähes puolella riskiä kuolla ennenaikaisesti.
  Maidon juonti altistaa lukemattomille sairauksille.

  Rahan perässä ei kannata kaikkeen ryhtyä..

 3. ansku bansku

  ihmettelen ku tääl on tätä pätevää kansaa jotka leikkii jotain kaikkitietäviä. jos kerta maidon juominen on niin epäterveellistä ja kasvattaa teidän mukaan riskiä kuolla, miksi kaikki lääkärit muistuttaa maidon tärkeydestä? ihanniiku lääkärit ei tietäis enemmän ku te???

 4. Hilda L

  Nyt kyllä kävi niin, että lähdit väärää asiaa edustamaan. Maidon liioitellut terveysvaikutukset ovat pelkkää Valion rahoittamien tutkimusten osoittamaa puppua. Näitä "terveyshyötyjä" saa myös muusta kuin vasikoille tarkoitetusta maidosta, esimerkiksi kauramaidosta. Suomen maitokulttuuri on pelkkää isoa bisnestä. Kyse ei ole ihmisten terveydestä, vaan eläinten sorrosta rahan vuoksi. Menetit tilaajan.

 5. Sallamarj

  Oon niiiiiin pettyny suhun. Se vi_tun Lehmänmaito on tarkoitettu sille Lehmän Vasikalle, ei ihmiselle. Ihminen on ai_no_a nisäkäs joka juo koko aikuisiälläkin maitoa, vieläpä varastaa toisen nisäkkään maitoa, joka on tarkoitettu sen Toisen Nisäkkään Omalle Poikaselle, EI IHMISELLE. Mikä vittu näitä ihmisiä vaivaa??? Sitten valitetaan laktoosi-intoleransseista ja maitoallergiassa, vaikka tosiasiassa ihmisen kroppaa vaan EI Ole Tehty LEHMÄNMAITOA sietämään. Tarpeelliset vitamiinit voi ottaa vaikka suomalaisesta kauramaidosta, lehmät ja ympäristö kiittävät. Unsubaukseen meni.

 6. diy scoot

  Maito on tarkoitettu eläimelle. Lapsien ei kannata juoda maito sillä kun se on tarkoitettu eläimelle se kehittää liian nopeasti. Mä en ole juonut n. 5 vuoteen maitoa ja mun vastustuskyky on parantunut tuplasti enemmän silloin kun join sitä maidossa on n. 20% noista asioista mitä selitit mitä siinä oli maidossa kalsiumia ei ole juuri ollenkaan ja maito lisää myös eri syöpiä jos haluat kalsiumia yms syö kasviksia sillä niissä sitä on mielin määrin ainoastaan äidin rintamaito on tarkoitettu ihmiselle ja eläimen maito tarkoitettu vasikalle

Jätä kommentti