Uni tag/Dream tag

1. Näetkö unia?
2. Mistä näit unta viime yönä?
3. Kuinka monta unta yleensä muistat?
4. Onko sinulla unikirjaa?
5. Kuinka usein näet painajaisia?
6. Näetkö selkeitä unia?
7. Näetkö värillisiä unia?
8. Näetkö unet minä-muodossa vai ulkopuolisena?
9. Onko sinulla toistuvia unia?
10. Onko sinulla koskaan ollut déjà-vu -tunnetta?

facebook Mamma Pia
instagram Mamma Pia
snapchat mamma_pia
periscope MammaPia
[email protected]

9 Vastausta

  1. Julia

    mä nään aika usein sellasia "enneunia" että herätessäni en muista että olen sellaista unta nähnyt, mutta sitten kun se tapahtuu se uni muistan aina että siitä oon nähny unta

  2. Saara

    Mulla oli sillee että näin unta että olin pesispelissä myymässä arpoja mun kavereitten kanssa sitte se jolle myytiin sanoi: ÄITI! ja nauroi. (Varmaa yritti läppää) sitte se tapahtu oikeasti.. HRRR..

  3. Adorable Representative MC for Youth

    +Mamma Pia Mäkin nään yleensä unissani tulevaisuuteen melkein joka yö ja se uni saattaa olla jopa sellanen et se asia mitä siin unessa tapahtuu, niin se tapahtuu vasta parin VUODEN päästä mut mä silti aina muistan sen unen juuri kun se tapahtuu oikeessa elämässä. (: Mun kaverit jopa ihmettelee et miten voin nähdä unissani tulevaisuuteen. 😀

Jätä kommentti