Mitä mieltä ootte mun seasonal youtubettaja ideasta? Musta se kuulostaa hauskalta idealta. Onko teillä ongelmia sovittaa somea normaaliin elämäänne tasapainoisesti?

Maanon Piirustuskanava:
https://www.youtube.com/c/PumpkinWitch

Maano Muualla Somessa:
https://www.twitch.tv/thepumpkinwitch
https://www.instagram.com/maanonen

Kuvaus & Editointi
Logitech 1080 HD Webcam
Blue Yeti Microphone

6 Vastausta

 1. siiryy y

  Oon seurannut sua tosi monta vuotta. Mua kiinostaa noi maskeeraus ja podypainting jutut (ei kauhu) ja vlogit. Näistä podcasteista oon tykännyt tosi paljon.

 2. Laura H

  Alusta asti seuranneena, oon kokenut sisällön mielenkiintoiseksi. Ei oo liian sekavaa ja sun suunnitelmat kuulostaa hyvältä. Erityyppisiä maskeerausvideoita olis toisaalta kiva nähdä ympäri vuoden,koska syksyisin kanavat täyttyy erikoisista meikeistä.

 3. Susanna

  Oon kattonu satunnaisesti sun videoita jo vuosia, lähinnä sun äänen ja persoonan, en niinkään sisällön (meikki, maskeeraus, bodypainting) takia. Viime aikoina susta on tullu yks mun lempparitubettajista, ihan sisällöllisestikin. Henkilökohtasesti tykkään eniten kattoo vaatevideoita ja muita tavaran karsimiseen ja elämänmuutokseen liittyviä videoita. Myös vlogit kiinnostaa. Sun ääni sopii erittäin hyvin podcasteihin ja sun mietteitä on mukava kuunnella. Siks oisin tosi ilonen jos jatkaisit myös näitten podcastien tekemistä. Kaikkein tärkeintä on se että nimenomaan teet sitä mikä susta tällä hetkellä tuntuu omalta ja mukavalta❤

 4. Kristina Leppänen

  Sulla on miellyttävä ääni ja tykkäsin ihan hirveesti kuunnella sitä huoltoasema-tarina videota, se on pyörinyt monta kertaa nukkumaanmennessä. Ehkä voisit tehdä näitä tarinoita lisää? meikki ja vaatevideot ei ole oikeastaan mun mielenkiinnon kohteita, mutta kaikenlaiset tarinat on erittäin mielenkiintosia + sun omat storytimet

Jätä kommentti