Ensimmäinen osa meikäliset youtubetus tutorialeista 😀 Kyselkää ihmeessä jos jokin jäi mietityttään tai haluatte että kerron tulevissa videoissa lisää.

⇝ Deviantart
http://www.deviantart.com/browse/all/
⇝ Pinterest
https://fi.pinterest.com/

| GLAM & GORE KANAVA |
https://www.youtube.com/user/GlamAndGoreMakeup

| LOPPUUN LINKITETTY VIDEO |

——————————————————————————
❥ M U S I C: http://www.bensound.com/
❥ C A M E R A: Canon EOS 60D
❥ M I K R O F O N I : Rode VideoMic Pro
❥ E D I T I N G : Sony Movie Studio Platinum 13
❥ ÄÄNITEHOSTEET: http://www.freesound.org/home/

❥ S N A P C H A T : MaanoMeikkaa
❥ P E R I S C O P E : MaanoMeikkaa
❥ I N S T A G R A M: http://statigr.am/maanomeikkaa
❥ T W I T T A H : https://twitter.com/Maanonen

8 Vastausta

  1. Heli

    Kiitos tästä! Omaa kanavaa suunnittelevan (tässä jo ties monettako kuukautta… 😀 ) näkökulmasta tämä on tosi hyödyllinen video (vaikka esimerkiksi tuota mainitsemaasi Glam&Gorea olen itsekin seuraillut, mutta se ei osaa ehkä ihan näin maanläheisesti asiasta kertoa. Ammattilainen toki kun on). Kuitenkin kun kuulee nämä tututkin asiat jonkun toisen suusta, ne jotenkin iskostuu sinne mielen perukoille paremmin (kertaus on opintojen äiti!)… Ihanaa myös huomata, että joku muukin tykkää tehdä listoja, etenkin käsin! Siun videot on niin mukavan rentoja ja helposti lähestyttäviä, että tämänkin katsominen antaa uskallusta ja varmuutta omaan tekemiseen, vaikka se välillä kovasti mietityttääkin (kannattaako tämä, ketä kiinnostaa, näitä on niin paljon jne…), mutta omaksi iloksi niitä tekisin, joten yritän jättää nuo ikävät ajatukset taka-alalle 🙂 Mutta nuo videoideat oli tosi ihania, aivot alkoi heti pörräämään. Ei sitä oikeasti tajuakaan miten monipuolisesti tätä ympäröivää maailmaa voikaan meikeissään hyödyntää. Ja muussakin 🙂
    Katsoin sen sinun kuvausvideon (en nyt jaksa siihen erikseen lähteä kommentoimaan, anteeksi kun tästä tulee niin pitkä :D) ja yhdistit siinä kamerasi telkkariin. Näin luultavasti itsekin tekisin (Canon EOS 500D eikä siis ole sitä kääntyvää näyttöä), mutta minulla ei tullut mukana sitä johtoa. Osaatko sanoa miksi sitä kutsutaan, niin en ihan urpona mene liikkeeseen sitä etsimään? 😀 Ja mitä editointiohjelmaa suosittelisit aloittelijalle (jotain millä pääsis vähän alkuun ja sais jonkinnäköiset perustaidot hankittua ennen maksulliseen/kalliimpaan siirtymistä)?
    Kiitos vielä!

Jätä kommentti