SUKLAAKERMAKAKUN RESEPTI:

175G PEHMEET VOITA PLUS VUOAN VOITELUUN
50G TUMMAA SUKLAATA
2RKL MAITOA
3,5DL JAUHOJA
1RKL LEIVINJAUHETTA
1,8DL TUMMANRUSKEAA SOKERIA
3 MUNAA VATKATTUNA
5 TIPPAA VANILIJA-AROMIA

TÄYTE & KUORRUTUS

100G TUMMAA SUKLAATA
4RKL PEHMEETÄ VOITA
3,5DL TOMUSOKERIA
5 TIPPAA VANILIJA-AROMIA
1RKL MAITOA

Uuni 180 asteeseen, voitele vuoka ja vuoraa leivinpaperilla. Pane suklaa ja maito pieneen kasariin. Sulata suklaa, älä päästä kiehahtamaan. Siivilöi jauhot isoon kulhoon, lisää joukkoon voi, sokeri, munat ja vanilja-aromi. Vatkaa tasaiseksi ja lisää suklaaseos.

Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista 50-60min tai kunnes se alkaa irrota vuoan reunoista. Anna jäähtyä vuoassa, minkä jälkeen kumoa ritilälle. Leikkaa 2 kerrokseksi.

Kuorrute: Sulata suklaa ja voi pienessä kasarissa miedolla lämmöllä. Nosta liedeltä ja lisää tomusokeri, vanilja-aromi ja maito. Vatkaa tasaiseksi. Levitä kakun kerrosten väliin puolet täytteestä ja levitä loppu kakun päälle. Tee siihen lastalla kiehkuroita. Ripottele päälle suklaalastuja.

SNAPCHAT: jjjohkuuuh
INSTAGRAM: johanna_puttonen
BLOGI: www.girlbehindthemaskk.blogspot.com
BLOGI: www.maskeerauksenmaagisuus.blogspo­t.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/johannaputtonenn

8 Vastausta

Jätä kommentti