Tilaa kanava: http://bit.ly/1NFGIut
Tsekkaa myös blogi ja reseptit: http://www.pahalapsi.com

RESEPTI PIPAREIHIN:
1,5dl siirappia
1dl fariinisokeria
0,5tl neilikkaa
1tl kardemummaa
2tl kanelia
1tl pomeranssinkuorta
1tl inkivääriä
2tl soodaa
125g voita
1 muna
6dl vehnäjauhoja

BACKGROUND SONG: http://incompetech.com/

—Termosta pulloon. Miut tunnetaan netissä Pahana lapsena, mutta tosielämässä kuljen Susanne Aallon nimellä. Gastro pahalapsi on muutakin, kuin vain pelkkää reseptiikkaa nettisivuille raapustettuna. Tämä sivusto on elämäntapani, harrastukseni, unelmani, kokonainen puolikas elämää. Jauhopeukaloiminen on ammateista se, jota nimitän käsi aortalla kutsumusammatikseni.

Tältä kanavalta löydät leipomiseen ja ruoanlaittoon keskittyneitä videoita laidasta laitaan sekä huumoria säästelemättä!

Meillä kyökkihyyssäys ei todellakaan ole vakavaa jurottamista, vaan yksi elämän suurimmista nautinnoista.

9 Vastausta

  1. Helmi Neuvonen

    Itellä ollu aina se ongelma noitten pipareitten kanssa että niistö ns. "lähtee maku" paistaessa 😮 äiteellä ollu joskus hyvä ohje, mutta on vuosien saatossa hävinny johkai 🙁

  2. Juveri Setila

    Tein tossa eilenillalla tupla-annoksen tällä ohjeella (tosin ilman inkivääriä ku ei kapasta löytyny). Kun oli illalla taikina valmis, nii en löytäny sitte elmukelmua mistää, joten laitoin vaa isoon muoviastiaan ja semmosenaan jääkaappiin. Seuraavana päivänä taikina oli melkeen kivikova, niin kuiva että mureni käsiin ja aivan mahoton kaulittava. Pampampaaam

  3. Lee Hyuneon

    Ihana ohje, täytyy vaan mittoja hiukan soveltaa, kun pipareita täytyy aina jaella kaikille sukulaisille ynnä kaverelle ynnä tutuille (ja puolitutuille). Niin ja oishan niitä kiva itekin syyä.

Jätä kommentti