Gastro Pahalapsi – Kaaoskeittiö osa 1: SUKLAAKAKKU vKouQL0dRm8 Tilaa kanava: http://bit.ly/1NFGIut Tsekkaa myös blogi ja reseptit: http://www.pahalapsi.com Discodahlian kanava: https://www.youtube.com/user/discodahlia Suklainen Täytekakkupohja: 22 cm vuokaan 125 g voita 50 g tummaa suklaata sulatettuna 1 dl rypsiöljyä 2 dl vettä 1.5 dl ranskankermaa (tai piimää) 3 munaa 1.5 dl sokeria 1.5 dl fariinisokeria 4.75 dl vehnäjauhoja 1 dl tummaa kaakaojauhetta 1 ½ tl leivinjauhetta 1 tl soodaa 0.5 tl suolaa 1 rkl vaniljasokeria Ohje: Sulata voi ja suklaa mikrossa varovasti välillä sekoittaen. Sekoita joukkoon öljy, vesi, ranskankerma, sokerit sekä munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi, mutta älä vaivaa, jottei taikina sitkisty. Kaada taikina voideltuun n. 20-22 cm irtopohjavuokaan paista 170 °C noin 55 minuuttia tai kunnes tikkuun ei jää kokeiltaessa taikinaa. Laita vuoan päälle folio paistamisen loppupuolella, ettei pinta pala. Anna jäähtyä. Täytekakun täyte: 4dl vispikermaa 250g mascarponejuustoa n.1dl tomusokeria 1-2tl vaniljasokeria 150g vadelmia 150g mansikoita 75g suklaarouhetta Vaahdota vispikerma. Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri vatkauksen loppuvaiheessa ja sekoita tasaiseksi. Lisää mascarponejuusto lastalla hämmentäen. Maista onko täytteessä sopivasti sokrua vai pitääkö lisätä. Täyte kakku nurinniskoin kelmutettuun kakkuvuokaan, jossa teit itse täytekakkupohjankin. Kostuta sokerivedellä (4d, vettä 40g sokeria sulatettuna yhteen) Laita toiseen väliin mascarponemoussen lisäksi vadelmia, toiseen väliin mascarponemoussea, paloiteltuja mansikoita ja suklaarouhetta. —Termosta pulloon. Miut tunnetaan netissä Pahana lapsena, mutta tosielämässä kuljen Susanne Aallon nimellä. Gastro pahalapsi on muutakin, kuin vain pelkkää reseptiikkaa nettisivuille raapustettuna. Tämä sivusto on elämäntapani, harrastukseni, unelmani, kokonainen puolikas elämää. Jauhopeukaloiminen on ammateista se, jota nimitän käsi aortalla kutsumusammatikseni. Tältä kanavalta löydät leipomiseen ja ruoanlaittoon keskittyneitä videoita laidasta laitaan sekä huumoria säästelemättä! Kuinka tehdään – saagan videot eivät ole kiveenkirjoitettuja ohjeita, vaan työn ja arjen myötä opittuja ja hyväksi todettuja ohjeitani. Tekotapani voivat siis poiketa oppikirjojen metodista, mutta eikös se teekin elämästä elämisen arvoista. Rikotaan sääntöjä ja luodaan aivan uudenlaista taidetta! 😉 Meillä kyökkihyyssäys ei todellakaan ole vakavaa jurottamista, vaan yksi elämän suurimmista nautinnoista. 8 Vastausta AadASMR _ 28/01/2017 Mä en pääse kattoo koko videoo koko ajan tulee vaa et videoa ei ole käytettävissä Kirjaudu sisään vastataksesi Meitzey 26/02/2017 voiko sulta tilata kakkun Kirjaudu sisään vastataksesi sofku popku 18/03/2017 video ei ole käytettävissä Kirjaudu sisään vastataksesi Marie haro 21/04/2017 miksi en voi katsoa tätä? Kirjaudu sisään vastataksesi Kakkukunkku 21/01/2018 Missä leipomossa työskentelet? Ja saako leipuri hyvää palkkaa? Kirjaudu sisään vastataksesi Lilja ja ponit 19/02/2018 Toi tausta ääni Kirjaudu sisään vastataksesi Henna Heikkilä 02/03/2018 ihan sairaan hyvää kun tein tätä (:. Kirjaudu sisään vastataksesi Tarja Seikkula 07/09/2018 Nam ! Kirjaudu sisään vastataksesi Jätä kommentti PeruutaSinun täytyy olla kirjautunut sisään jättääksesi kommentin.
AadASMR _ 28/01/2017 Mä en pääse kattoo koko videoo koko ajan tulee vaa et videoa ei ole käytettävissä Kirjaudu sisään vastataksesi
Kakkukunkku 21/01/2018 Missä leipomossa työskentelet? Ja saako leipuri hyvää palkkaa? Kirjaudu sisään vastataksesi