Täällä ollaan taas tulevassa kodissamme vanhalla maatilalla viikonlopunvietossa! Tässä videossa kerrotaan miten elämä sujuu kantovedellä, desinfioidaan kaivoa juomakuntoon, otetaan Instagram-kuvia ja käydään ensikertaa kävelyllä lammen jäällä.

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂
Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa myös kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa!

Ootte parhaita.

Here we are at our farm again! In this video we tell you how life goes without faucet water, we also disinfect the well, take some instagram photos and go to the ice of pond at the first time. Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Music: http://www.epidemicsound.com

6 Vastausta

 1. Rajan Jussi

  Terve vaan koko poppoolle! Tilasin kanavasi pari-kolme päivää sitten. Kaikki alkoi muistaakseni siitä kun youtube suositteli "shokkiuutinen, suuri elämänmuutos" videota, katsoin sen ja kiinnostuin tosi paljon. Sitten aloinkin katsomaan alusta lähtien videoitasi, olen katsonut lähes kaikki ja tykännyt paljon. Julia on super söpö pikku tyttö ja hänellä on kyllä maailman parhaat vanhemmat! Teidän uusi paikka näyttää todella hyvältä, talo vaikuttaa videoiden perusteella terveeltä, se vähän mitä minä noista asioista tiedän. Navetta näyttää myös tosi hyvältä, eli tuossa on todella hienot mahdollisuudet elää tosi hyvää elämää.

  Aiemmissa videoissa jotkut on suositellu kaiken maailman new hollandin uudehkoja malleja sekä valtra t ja n sarjan traktoreita, ensinnäkin ne on liian uusia, suuria ja kalliita pieneen käyttöön. En tiedä mikä teidän budjetti on traktorin suhteen, mut varsinkin vanhemmissa traktoreissa unohtaisin valmetin kokonaan (valtrat on uudempia, nimi vaihtunut vuosien varrella), koska niiden varaosien saanti alkaa olla heikkoa, esim tiettyjä osia ei saa uutena enää ollenkaan. Toisaalta sillä traktorin merkillä ei ole juuri väliä mikä se on, kunhan kunto, yleinen siisteys ja tehdyt huollot/korjaukset ovat kunnossa, niin edullisesti voi saada hyvänkin koneen.

  Jonkun aikasemman videon kommenteissa joku kirjoitti ettei kannata hankkia lumilinkoa, vaan takalana. Olen tuosta täysin erimieltä, olen elämäni aikana tehnyt sen verran paljon lumitöitä, että pihan putsauksessa ei mikään voita lumilinkoa ja ihan sama se on tien aukaisussakin. Lingolla ei jää valleja kuten lanalla ja lingolla voit vetää lumen toiseen paikkaan ja puhaltaa vasta sitten lingosta pois ettei se jää vastuksiksi eikä riko ikkunoita rakennuksista.

  Viimeisenä mieltä painava huoli, luin uutisista tuollaista https://yle.fi/uutiset/3-10552446. Eikai se vaikuta teidän elämään? Toivottavasti ei.

 2. artolauri

  * Anniina hei oikeesti. Hommaa nyt ilmalämpöpumnppu, kuten minullakin. Siinä 1kWh sähköllä saat 4,2kWh lämpöä taloosi. Näin munkin maatilalla lämmitetään puiden lisäksi siis. * Arto Lauri Youtube, se se on kanava, jota kannattaa tilailla. Ja kavereillenne kanssa. Totuutta kohti .

Jätä kommentti