Tässä videossa kerrotaan raskauskuulumisia viikolta 21, kerrotaan rakenneultrasta ja paljastetaan tuleeko Julialle pikkusisko- vai veli!

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂

Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa ja meidän maatilaprojektin seuraamisessa! 🙂

Ootte parhaita.

In this video we tell you about the latest news about the pregnancy and ultrasound. We also tell you are we waiting for a girl or a boy! Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Ilmakuvaus: Juha Jalkanen
Kuvaus: Juha Jalkanen & Anniina Jalkanen
Editointi: Anniina Jalkanen

Music: http://www.epidemicsound.com

6 Vastausta

  1. anniina airaksinen

    Julian/Juulian kanssa sopisi esim. Jessi/Jessy, Jemina, Jenina, Janita, Janina tai Janika. Muita kivoja nimiä on mun mielestä mm. Suvi, Eevi, Miisa, Lisa ja Senni.

  2. outza1

    Pieni prinsessa! Kiva Juulialle, että saa siskon jonka kanssa leikkiä ja touhuta. Ei sillä etteik. pojan kanssa vois.. Mukavaa, rauhallista joulunaikaa teidän perheelle. Uusia videoita odotellessa, olis kiva että tekisit vlogeja niistä vauvantarvike hankinnoista ja tiettu eläin- ja maatilavlogeja on aina kiva katsella.

Jätä kommentti