Tässä videossa kerrotaan raskauskuulumisia viikolta 16, esitellään ensimmäiset vaatehankinnat tulevalle vauvalle ja näytetään tietenkin masu!

Kaikki maatilavlogit soittolistalla:

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂

Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa ja meidän maatilaprojektin seuraamisessa! 🙂

Ootte parhaita.

In this video I talk about my pregnancy and show some baby clothes what we have bought. Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Ilmakuvaus: Juha Jalkanen
Kuvaus: Juha Jalkanen & Anniina Jalkanen
Editointi: Anniina Jalkanen

Music: http://www.epidemicsound.com

4 Vastausta

  1. Bror

    Eikös oo vähä omituinen sana tuo raskaus..viittaa johonkin painavaan..vähän niinku ruotsin kielen vastaava graviditet viittaa sanaan gravititet eli painovoima…kai sitä voi olla painava eli raskas ilman raskauttakin…:| mut onnellista odotusta joka tapauksessa..!

  2. Sasku sisku

    Hyvä ja opettavainen, sillä monikaan nuori ei ymmärrä ensiraskauden aikana kaikkia oireita, mutta tietenkin aina neuvolaan meno oireiden pahentuessa on tarpeen. hienoa nähdä että raskaus sujuu hyvin ja nuo vaatteet tosiaan ovat pienen maanjussin tai maanmaijan vaatteita, itse miehenä juurikaan tiedä noita naisen tiloja raskauden aikana, ja uskon että monikin isä joka tämän katsoo, niin ymmärtää sitä odottavaa äitiä enemmän. Tuossa tuli muuten mieleen ja varmaan tiedätkin, mutta raskauden aikana kannattaa olla varovainen, ja siksi tulikikin mieleen liukuesteet kenkiin , eli mekin vanhukset laitetaan nastat kenkien pohjaan , eli ihan henkilöauton uudet nastat (joilla ei sitten sisällä kävellä) mutta niissä on enemmän pitoa kuin liukuesteissä. Onhan tuo masu hiukan kasvanu, mutta erotaako tosiaan pojan ja tytön vatsan koosta ym , ennen sanottiin että poika masu olisi jotenkin ylempi ja pömpömpi tms , en tiedä oliko noissa masuissa eroja emännällä 🙂

Jätä kommentti