Alennuskoodilla ”anniinakit” saat 30% alennuksen MayBeautyn verkkokaupasta!

http://maybeauty.fi/anniinakit

Koodi on voimassa 12.12.2018 asti.

Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty.

Täällä ollaan, kaupungissa taas! Miltä maalle muutto tuntuu? Pohditaan elämänmuutosta sekä maaseudun tilannetta, tehdään isänpäiväkortteja ja tutkitaan sisustuslöytöjä tulevaan kotiin. Testissä myös MayBeautyn The Incredible Face Gel-kasvonaamio.

MayBeauty The Incredible Pore Mask-testaus: https://youtu.be/M76ux4bOXk0

The Incredible Face Mask-testaus:

Kiitos kun katsoit videon, kommentoi alas ja kerro sun ajatuksia esim. jouluherkuista tai että mitä mieltä olet maaseudun tilanteesta Suomessa! 🙂 Paina peukkua, jos sua kiinnostaa välillä katsoa tällaisia höpöttelyvideoita!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Music: http://www.epidemicsound.com

7 Vastausta

  1. Janica

    Suosittelen teitä kasvattamaan myös heinää bisneksenä, maalla kaikki hevosnaiset jne. ostaa heinäpaaleja (siis sellasia kunnon vanhan aikaisia ei pyöröpaaleja) ja tietty omillekki eläimille siitä saa ruokaa. Se on vaan aika työlästä ja pitää tietysti omistaa paalain, traktori ja peräkärryt, mutta se kyllä tuo tuottoa. Lisäksi jos puita kaadatte niin klapikone kätevä, siitähän siis saadaan itsellekkin polttopuita ja niitä voi halutessa myydäkin T. Pienestä pitäen klapi- ja heinätöitä tehnyt

  2. Pirita Toukola

    Jos kissa pissii jonnekkin niin kannattaa laittaa jotain sitruunan tuoksusta pesu ainetta koska kissat ei pidä sitrus hedelmien hajusta ja sit ne ei ainakaan pissaa samaan paikkaan en tiiä auttaako oksennukseen(kissojen)

Jätä kommentti