Tässä videossa jatketaan lumihommia maalla, kokkaillaan REKOsta ostettuja luomumunia ja niittybroileria, pulkkaillaan sekä nautitaan lumisesta satumaasta.

Kaikki maatilavlogit soittolistalla:

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂

Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa ja meidän elämänmuutoksen seuraamisessa!

Ootte parhaita.

In this video we are still at our farm! There has come lot of snow so we continue ploughing. We also cook some organic eggs and chicken. Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Music: http://www.epidemicsound.com

6 Vastausta

 1. Jouni 60

  Hei Jalkasen perhe!.Löysin vasta kanavanne ja on ollut mukava seurata edesottamuksianne,koska katsotte kaikkea niin somasti vaalean punaisten lasien läpi :).
  Olette kuin keväinen muuttolintu pari joka on juuri löytänyt mieleisen pöntön, sirkutus on kova…Mukavaa katsottavaa, kaikki on uutta ja ihanaa toivottavasti kestävää.
  Rambon kuolema on surullinen juttu, osan ottoni siitä .Eläimet ovat lyhytikäisiä, ja niistä jotuu joskus aina luopumaan. Sellaista elämä vain on,ja se kasvattaa.
  Teillä näyttää olevan päättymätön hankintalista edessä, pitäkää jalat maassa siinä asiassa, kaikkea ei tarvitse olla heti vain välttämätön.
  Nyt välttämätön soittokierros lähialueen maanomistajille kellä on teille välittömästi myydä kuivia polttopuita edullisesti.
  Huomasin videostasi että poltatte lämmittäessä paljon puita ja läjä oli lopussa, ja talvi on vasta puolessa välissä. Siellä on kylmä kun menette uudelleen.

 2. pers lers

  mahtavia videoita, kyynel tulee kovallakin ihmisellä silmiin kun näitä katsoo, vaikkei varmaan tarkoitus olisi, mutta musiikki ja ikävä maaseutuun tekee paljon ja tuo/hän aivan ihana tyär, olkaa tyytyväisiä elämäänne, monella ei sitä ole vaikkakin mökiltä ns kaupunnin herkut puuttuukin, teillä on se jokin. piettäkää siittä kiinni.

 3. Sasku sisku

  Hieno video kuten aina ja osan otot Rampo kanin poismenon johdosta 🙁 Juulian kommentit tosi ihania ja nyt kun sinne maalle muutatte, niin kolme kanaa ja tulee 3 munaa päivässä ja tuossa huomattiin että kuinka nöyrästi isäntä lähti traktoria katsomaan, tarkoitan nyt tuota ovea jolle on pakko kumartaa ja ne tehtiin lämmön takia mataliksi, sillä lämpö pakenee ylös, eli on hyvä nöyränä kulkea , kuin että lämmöt menisivät harakoille, ja meillä myös kani tuli tiensä päähän 02.01.2019 ja itkettiin siinä joitakin aikoja ja pakko oli ottaa toinen tilalle , sillä jäi siihen elämään sellainen norsunkokoinen tyhjiö .

Jätä kommentti