Tässä videossa näytän miten me kierrätetään maalla. Esitellään Biolan Eco pikakompostori ja kerrotaan kompostoinnista, sekä käyttökokemuksia kuivakäymälöistä huussissa ja sisävessassa.

Kaupallisessa yhteistyössä: Biolan

Biolan Pikakompostori Eco 220: https://www.biolan.fi/tuotteet/biolan-pikakompostori-220eco.html

Huussin tuunaus: https://youtu.be/mooO8RpiBhM
Sisävessan tuunaus: https://youtu.be/_TqpoFfjtAg

Kaikki maatilavlogit soittolistalla:

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂

Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa ja meidän maatilaprojektin seuraamisessa! 🙂

Ootte parhaita.

In this video we will show you how we recycle. This video is collaboration with Biolan. We also tell you about Biolan compost and our compost toilets. Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Music: http://www.epidemicsound.com

7 Vastausta

  1. TALKRADIO

    Kierrätin ennen lähes 90% jätteistäni. Nyt taloyhtiössä on menty tarkempaan erotteluun eikä ole enään energiajätettä erikseen ja lopetin kierrättämisen siihen. Kierrättämisellä yhtiöt tekee älyttömiä voittoja ja rahastaa taloyhtiöitä siitä työstä mitä asukkaat tekee. Voisin harkita palaavani kierrämään enemmän mikäli energiajäte palaisi takaisin.

  2. Antero_06 k

    Ei kannata heittää kananmunan kuoria pois. Vaan kannattaa kuivattaa ne lämpimässä ja kuivassa Esim uunin päällä tms. Koska kanat tykkää niistä ja ne edistää munien tuloa. HUOM muista aina murustaa ne ja laittaa viljojen/kanan rehun joukkoon niin rehut ja viljatkin maistuu taas kanoille

  3. outza1

    Kiitti taas. Vihjeeksi jos haluat nopean muutoksen keittiökaappeihin suosittelen kalkkimaalia. Oon laiska kierrättäjä, toki paperit, metallit ja ns ongelmajäte menee kiertoon.

Jätä kommentti