Tässä videossa keritään Ulpukka-lammas keritsimillä!

Kaikki maatilavlogit soittolistalla:

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂

Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa ja meidän maatilaprojektin seuraamisessa! 🙂

Ootte parhaita.

In this video we are going to shear our sheep! Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Ilmakuvaus: Juha Jalkanen
Kuvaus: Juha Jalkanen & Anniina Jalkanen
Editointi: Anniina Jalkanen

Music: http://www.epidemicsound.com

5 Vastausta

  1. Sasku sisku

    Hyvä video jälleen ja en nyt Juhan taitoja epäile, mutta jos mun hiuksia tollasilla saksilla alettais leikkaamaan, niin luultavasti korvasta olisi pala pois ja itku sekä särky jäljellä, mutta tosiaan kuten Juha sanoi koneesta niin se toki kannattaa hankkia ja työ on turvallisempaa lampaalle sekä itselle jos noiden saksien kanssa horjahtaa ja kaatuu, niin siitäkään ei hyvä seuraa syrjäisellä paikkakunnalla, eli leikkureita saa ihan sähkö, akku, tai paineilma käyttöisiä ja ovat nopeita sekä vaaratekijät poissa, olipa muuten kerran isäntä ja makoili sängyllä ja olipa ripustanut puukon sängyn päähän seinälle, no puukko sitten tipahti ja suoraan isännän silmään, noh isäntä kun tuosta selvisi, niin tokaisi, onneksi eivät olleet kerihtimet 🙂 Kiitos videosta !

Jätä kommentti