Tässä vlogissa yritetään asentaa uudet lapetikkaat katolle, etsitään metsästä pakurikääpää ja katsotaa, että miltä puhdistettu kaivovesi näyttää.

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂
Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa myös kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa ja meidän elämänmuutoksen seuraamisessa!

Ootte parhaita.

In this video we set up ladders to the roof, try to find a chaga mushroom and check the disinfected well water. Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Music: http://www.epidemicsound.com

3 Vastausta

  1. Kahen kilon siika

    Ootteko muuten harkinnu metsästyksen alottamista? Teillä nimittäin näyttää olevan kunnolla metsää missä sitä vois harrastaa.
    Itse metsästetty lihahan on luomuinta ja eettisintä lihaa mitä voi saada

  2. Nea

    Moikka Anniina! Tosi hieno video ja mukava katsoa teidän tekemisiä maatilalla.❤ Sellaisen vinkin haluaisin vain antaa, että talipalloja ei kannata laittaa roikkumaan noista "narupusseista" mitä niiden päällä on. Parempi luonnolle ja linnuille olisi, jos niistä ottaa pois sen muovisen pussin ja ostaa sellaisen talipallotelineen. Linnut saattavat jäädä niihin verkkoihin kiinni, tai syödä sitä vahingossa. Mukavaa uutta vuotta teille!❤

Jätä kommentti