Tässä vlogissa kokeillaan päästä kantohankia pitkin pitkästä aikaa saunomaan! Ei ne ihan kantanutkaan 😀

Kaikki maatilavlogit soittolistalla:

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂

Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa ja meidän elämänmuutoksen seuraamisessa!

Ootte parhaita.

In this video we are trying to get to the sauna! It wasn’t that easy 😀 Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Music: http://www.epidemicsound.com

6 Vastausta

  1. Mari Sinn

    Hei Anniina! Minun täytyi tulla nyt ihan kertomaan, että niin ihastuin sinun videoihisi ja teidän eloon siellä maatilalla, että minä höpsö aloin miettiä myös itseäni tekemään filmejä meidän torpalta. Olen sellainen ajatuksesta äkkiä toiminnan tasolle -tyyppiä. Tällä kertaa ajatus ei ihan niin äkkiä mennyt kuitenkaan toiminnan tasolle, mutta lopulta sain ainakin jotain aikaiseksi. Voi olla, että tämä oli ensimmäinen ja viimeinen pläjäykseni, mutta nyt kun ihme ja kumma sain videon julkaistua, aloin miettiä, josko kuitenkin editoisin vielä leikkeet itse tehdystä pellavaöljymaalista ja jatkaisin hommaa ainakin niin kauan kuin homma maittaa. Jos haluat käydä kurkkaamassa, kanavallani on siis tarjolla sellainen selkokielisuutismainen videopläjäys – joka kestää yli 20 minuuttia, ja jossa lämmitetään pääosin kahta tulisijaa 😀 Hehee, toivottavasti ymmärrät hölmöä huumoriani. 
    P.S. Arvostan loikkaanne kaupungista maalle ihan todella suuresti, ja niin aina odotan seuraavaa videotanne. Olette mahtava kokoonpano, ja seikkailujanne siellä maalla on todella ilo seurata. Ihanaa lauantaita ja viikonloppua siis! Ja taustoitus, miksi tuon tube-videon tein, löytyy täältä (maininta myös sinusta, minun idolistani siellä :D): https://mrssinn.blogspot.com/2019/03/torppa-ja-mina-youtubessa-our-farmhouse.html <3

Jätä kommentti