Tässä videossa tiputetaan katoilta lunta, tyhjennetään ikivanha huussi ja katsotaan mielenkiintoista sarjaa Yle Areenasta nimeltä Kekseliäs nikkari!

Kaikki maatilavlogit soittolistalla:

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂

Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa ja meidän elämänmuutoksen seuraamisessa!

Ootte parhaita.

In this video we are taking snow away from the roofs, cleaning our outhouse and watching interesting series! Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Music: http://www.epidemicsound.com

8 Vastausta

 1. merirosvoradio

  Hei Anniina! Sun kanavasta on tullut nopeasti yksi mun lemppareista. Etenkin tää maatilavlogi on sydäntä lähellä, kun maalla tuli syntymästä asti asuttua. Ehkä minäkin pääsen vielä joskus sinne takaisin. 😀 Sitten kun saatte vedet toimintaan, niin kannattaa harkita ostoslistalle painepesuria. Saa pestyä matot, auton, traktorin ja koneet ja tarvittaessa eläinten tilatkin navetasta, kun niitä joskus tulee.

  Lisäksi on mainittava miten ihan sydäntä lämmittää nähdä kuinka Juliaa on selvästi opetettu miten eläinten kanssa ollaan ja niitä kuuluu käsitellä hyvin ja kunnioittaa. Vaikka Villekin on kooltaan niin pikkuinen, niin silti luottaa Juliaan. Hienoa katseltavaa! Juliaa odottaa tuolla maalla kyllä ihan paras lapsuus, en vaihtais ainakaan omastani mitään pois 😀 Ei muuta kuin Juha vaan puumajan tekoon!

 2. artolauri

  * Anniinalla maatila etenee hyvin. Sama tilanne minullakin on. Maatilalla 6kk täyttymässä kohta. * Arto Lauri se, se on Youtube kanava. Jonka kaikkien pitää laittaa nyt tilaukseen samalla kertaa.

 3. Tessulandia

  Tuollahan on peltikatot vissii jokapuolella? ei ne tarvi lumentiputtelua kun jyrkiltä näyttävät,ainoa paikka meillä on yksi matalaosa isonkaton jatkeena niin sinne pakkautuu lumi jos se isoltakatolta tulee,muualta ei ole koskaan lunta pudotettu,ainut on että se roikkuva pois räystäältä niin ei tipu ja jäädy ovien eteen.

 4. Jari Rantakokko

  moi, keitoksessa liikaa rehuja, on se vaikeaa, syödään terveellisesti kaikkien terveystietojen mukaan mutta kuollaan ennenaikaisesti stressiin.

Jätä kommentti