Tässä videossa lähdetään taas pitkästä aikaa maatilalle! Päästäänkö ongelmitta perille ja toimiiko Juhan virittämät hiirenloukut? Seuraavassa vlogissa haetaan traktori kotiin!

Kaikki maatilavlogit soittolistalla:

Jätä kommenttia alas, niin käyn lukemassa! 🙂

Muista painaa peukkua, jos tykkäsit videosta ja tilaa kanava, jotta pysyt mukana myös tulevissa videoissa ja meidän elämänmuutoksen seuraamisessa!

Ootte parhaita.

In this video we are going back to the farm and see how the diy mousetraps worked. Remember to leave a comment, put the thumbs up and subscribe my channel if you want to see more!

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Lemmikkien Instagram: https://bit.ly/2LTNii8
▪️Juhan Instagram: https://bit.ly/2y4dvG3
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Music: http://www.epidemicsound.com

7 Vastausta

  1. kiertolainen6

    Onpa ikävä kuolema hiirelle kuolla stressiin ja nälkään jossain pullon pohjalla. Tarviiko niitä vasite kidutaa?? Inhimillisenpiäki tapoja on.

  2. Zirma Li

    Mulla oli pienenä aina ukkimummila. Lähti muuten kanava tilaukseen niin että nasahti. Teillä on hyvä meininki! Meillä (mummilla) on täällä Turun saaristossa reilu 100-vuotias talo. Tänne kun pääsis joskus oikein virallisesti asumaan. Luonnonrauha ja luonnossa liikkuminen on hienoa. Lähemmäs luontoa pääsisi lähinnä jos asuis jossain laavussa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Jätä kommentti